search icon

Επιχειρήσεις

Επιδότηση νέων επιχειρήσεων: Παραδείγματα επιδοτούμενων προγραμμάτων ανά τύπο επιχείρησης

Ποιες είναι οι κατηγορίες, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε επενδυτή, σύμφωνα με τα προγράμματα που έχουν τρέξει ή έχουν ανακοινωθεί ότι θα τρέξουν τα τελευταία και προσεχή χρόνια

Πώς θα επιδοτηθώ για να ανοίξω μία νέα επιχείρηση;

Ένα ερώτημα που συχνά προκύπτει σε εκείνους που έχουν πρόθεση να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση αλλά ερευνούν για διαθέσιμα κεφάλαια, είναι το «πώς μπορώ να επιδοτηθώ για να ανοίξω μια νέα επιχείρηση;».

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών των τελευταίων ετών αλλά και της αναγκαιότητας να «κινηθεί η αγορά και να έρθει ανάπτυξη» που έχει καταστεί πλέον επιτακτική, η επιδότηση νέων επιχειρήσεων γίνεται σχεδόν αποκλειστικά μέσα από επιδοτούμενα προγράμματα.
Η επιδότηση νέων επιχειρήσεων για παράδειγμα μέσω των επιδοτούμενων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 αποτελεί πλέον ισχυρό κίνητρο για όποιον ενδιαφέρεται να ανοίξει μία δικιά του επιχείρηση.

Για τον λόγο αυτό οι κατηγορίες των επιδοτούμενων προγραμμάτων που απευθύνονται και σε νέες επιχειρήσεις είναι πολλές και πιάνουν ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων αλλά και συνθηκών που μπορεί να χαρακτηρίζει τον κάθε νέο επιχειρηματία.
Πιο συγκεκριμένα και – σύμφωνα με τα προγράμματα που έχουν τρέξει ή έχουν ανακοινωθεί ότι θα τρέξουν τα τελευταία και προσεχή χρόνια – οι κατηγορίες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε επενδυτή είναι οι εξής:

Παραδείγματα πρόσφατων επιδοτούμενων προγραμμάτων ανά τύπο επιχείρησης

Κατά τη διαδικασία δημιουργίας μιας νέας επιχείρησης πάντα προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με την εύρεση νέων επιδοτήσεων στα οποία η VK PREMIUM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων μπορεί να απαντήσει άμεσα και να καθοδηγήσει τον νέο επιχειρηματία στην επιλογή της κατάλληλης επιδότησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο info@vkpremium.com ή στο τηλέφωνο 210 6835560.

Exit mobile version