search icon

Επιχειρήσεις

Η Tesla ανέστειλε την παραγωγή οχημάτων στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη

Η αναστολή έρχεται εν μέσω ενός αυξανόμενου κύματος μολύνσεων αφού η Κίνα χαλάρωσε την πολιτική της αναφορικά με την πολιτική των μηδενικών κρουσμάτων, μια απότομη κίνηση που χαιρετίστηκε από επιχειρήσεις και πολίτες, διαταράσσει όμως σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρηματικές δραστηριότητες βραχυπρόθεσμα.

Την απόφασή της να αναστείλει την παραγωγή οχημάτων στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη υλοποίησε χθες Σάββατο η Tesla, σύμφωνα με εσωτερική ανακοίνωση επισπεύδοντας έτσι κατά μια ημέρα τα σχέδιά της για παύση των περισσότερων εργασιών στο συγκεκριμένο εργοστάσιο την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ακύρωσε την πρωινή βάρδια και είπε σε όλους τους εργαζόμενους στον πιο παραγωγικό κόμβο παραγωγής της ότι μπορούσαν να ξεκινήσουν το διάλειμμά τους, όπως μετέδωσε το Reuters. Η εταιρεία δεν έδωσε καμιά αιτιολογία για την ακύρωση της βάρδιας.

Το Reuters ανέφερε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο κολοσσός των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σχεδίαζε να αναστείλει την παραγωγή του Model Y στο εργοστάσιο από τις 25 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Κοντόπουλος (Χρηματιστήριο Αθηνών): Δημιουργούμε Venture Capital για ψηφιακές λύσεις fintech «επόμενης γενιάς»

“Αγριοι και νομάδες” ανάβουν φωτιά και στήνουν αξέχαστα τραπέζια στο πουθενά

Μαροκινός κατάσκοπος στο επίκεντρο των ερευνών για τη δωροδοκία Καϊλή – Παντσέρι

Exit mobile version