search icon

Ναυτιλία

Μ/MARITIME: Ενίσχυσε τον στόλο της με την παραλαβή δύο φορτηγών πλοίων

Mε την ολοκλήρωση των παραλαβών εταιρεία θα έχει στο στόλο της συνολικά τέσσερα αδελφά ultramax φορτηγά πλοία που είναι κατασκευασμένα στην ίδια γιάρδα

Τα δύο αγορασθέντα στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, φορτηγά πλοία ultramax  παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα η Μ/Maritime. Πρόκειται για το M/V POSEIDON .GR και το αδερφό του M/V APOLLO.GR

Είναι ναυπηγημένα το 2016 στις ιαπωνικές γιάρδες Mitsui Engineering & Shipbuilding Shipyard και είναι super environmental friendly. Έχουν χωρητικότητα 60.000 τόνων dw το καθένα.

Αγοράστηκαν από τη Scorpio.

Mε την ολοκλήρωση των παραλαβών η εταιρεία έχει στο στόλο της συνολικά τέσσερα αδελφά ultramax φορτηγά πλοία που είναι κατασκευασμένα στην ίδια γιάρδα. Τον Σεπτέμβριο του 2019   είχε παραλάβει τα «Kassiopi.gr» και «Atalanti.gr».

Ο συνολικός αριθμός του στόλου της ανέρχεται στα 19 πλοία εκ των οποίων τα 17 είναι είναι υπό τη διαχείριση της M/Maritime και δυο σε μακροχρόνια ναύλωση.

Έχοντας ναυπηγήσει και παραλάβει μέσα σε τρία χρόνια περισσότερα από 10 πλοία  στα καλύτερα ναυπηγεία της Ιαπωνίας, η Μ/ΜΑRITIME δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού με διακεκριμένους συνεργάτες σε όλους τους κλάδους της ναυτιλίας σε ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ιαπωνία.

Ήταν η πρώτη ναυτιλιακή εταιρεία και μάλιστα Ελληνική που τίμησε με την υποστήριξή της την παράδοση των ιαπωνικών ναυπηγείων.

Το 2019 η  M/MARITIME βραβεύτηκε ως η «Εταιρεία Φορτηγών Πλοίων της χρονιάς»  (Dry Cargo Company of the Year) στο πλαίσιο των βραβείων Lloyd’s List Greek Shipping Awards. Από τότε η  εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται έχοντας δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο και οικολογικό στόλο φορτηγών πλοίων.

Διαβάστε ακόμη:

Σταϊκούρας: Επισπρόσθετη στήριξη ύψους €7,5 δισ. – Ακόμη €5,5 δισ. από τον Μηχανισμό

Σκέψεις για «πάγωμα» στο πρόστιμο 22% για τις ηλεκτρονικές δαπάνες
Ανάκαμψης

Οι εκπτώσεις τελευταία ευκαιρία για το εμπόριο

Exit mobile version