search icon

Οικονομία

Επιδόματα: Τι καταβάλλεται από σήμερα έως τις 28/02 – Αναλυτικός οδηγός

Πρόκειται για καταβολές επιδομάτων της τάξης των 2,4 δισ. ευρώ που αφορούν σε 4,9 εκατομμύρια δικαιούχους και θα γίνουν έως το τέλος Φεβρουαρίου από τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΠΕΚΑ, τον ΟΑΕΔ και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Αναλυτικό οδηγό για τα επιδόματα που θα καταβληθούν από σήμερα, 23/02, έως τα τέλη Φεβρουαρίου δημοσιοποίησε το υπουργείο Εργασίας. Πρόκειται για καταβολές επιδομάτων της τάξης των 2,4 δισ. ευρώ που αφορούν σε 4,9 περίπου εκατομμύρια δικαιούχους και θα γίνουν έως το τέλος Φεβρουαρίου από τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΠΕΚΑ, τον ΟΑΕΔ και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

e-ΕΦΚΑ:

1.Στο πλαίσιο των  τακτικών πληρωμών του, ο e-ΕΦΚΑ θα καταβάλλει:

2.Οσον αφορά στις έκτακτες πληρωμές:

 

ΟΠΕΚΑ

O Oργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) θα καταβάλλει στις 26 Φεβρουαρίου τα ακόλουθα επιδόματα:

 

ΟΑΕΔ

Για την περίοδο 21-27 Φεβρουαρίου, ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει:

 

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων:

  1. Στις 24 Φεβρουαρίου 2021 θα γίνουν οι πληρωμές αποζημιώσεων ειδικού σκοπού από μονομερείς δηλώσεις (Β’ Ευκαιρία):
  1. Στις 26 Φεβρουαρίου 2021 θα γίνουν οι πληρωμές της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας στους εργαζόμενους στο πλαίσιο του Μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον μήνα Ιανουάριο 2021, καθώς και για τους μήνες Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο 2020 κατόπιν των αρχικών δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων.

Διαβάστε ακόμη

Πύργοι στο Ελληνικό: Οι συνήθεις… ύποπτοι ενδιαφερόμενοι, οι νεοεισερχόμενοι και το χρονοδιάγραμμα

Οι χαρμόσυνες καμπάνες για τους τραπεζίτες, κερδισμένοι και χαμένοι (στα δικαστήρια) εφοπλιστές και η σκληρή μάχη για την Ιντερ 

Έλον Μασκ: Ο άνθρωπος που έβαλε στην «πρίζα» όλο τον πλανήτη πλουτίζει από το bitcoin
 

Exit mobile version