search icon

Τεχνολογία

X1 Card: Τα απίστευτα χαρακτηριστικά της «πιο έξυπνης πιστωτικής», που έρχεται το χειμώνα

Η Apple Card έχει ένα σοβαρό ανταγωνιστή - Tι γνωρίζουμε για την νέα πιστωτική κάρτα για την οποία η λίστα αναμονής έχει ανοίξει ήδη

Εάν έχετε μπει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, θα έχετε πιθανώς δει στα δημοφιλή trend τις λέξεις «X1» ή «X1 Card».

Οι λέξεις παραπέμπουν σε μια νέα πιστωτική κάρτα. Αλλά την συγκεκριμένη κάρτα δεν την εκδίδει τράπεζα, καθώς πίσω από την X1 Card είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από πρώην στελέχη του Twitter και χρηματοδοτείται από τον ιδρυτή του PayPal Μαξ Λέβτσιν και τον πρώην COO του Twitter Άνταμ Μπέιν.

Με αυτή την τεχνολογική υποδομή από πίσω, δεν είναι περίεργο το X1 χαρακτηρίζεται ως «η πιο έξυπνη πιστωτική κάρτα που έγινε ποτέ». Βαρύς ισχυρισμός, που παραπέμπει μάλιστα στην Apple και την Apple Card.

Το X1 είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι (η Apple Card είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο). Αλλά πόσο ακριβής είναι ο ισχυρισμός περί «εξυπνότερης κάρτας»; Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, αυτά είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της που κάνουν τη διαφορά:

Η κάρτα X1 θα κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή το χειμώνα του 2020, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής από σήμερα.

Exit mobile version