search icon

Uncategorised

My e-doctor: Η νέα υπηρεσία της Generali φέρνει το γιατρό στο κινητό σας!

Κατεβάζοντας την εφαρμογή εντελώς δωρεάν οι ασφαλισμένοι της Generali έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τηλεσυνεδρίες μέσω βιντεοκλήσης με γιατρούς και να λάβουν άμεση και υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια φροντίδα

Μία καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία υγείας συστήνει η Generali σε συνεργασία με την Healthwatch, παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών υγείας. Η νέα εφαρμογή My e-doctor, καθιστά άμεσα προσβάσιμο ένα δίκτυο γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων στους ασφαλισμένους Υγείας της Generali, με το νέο πρόγραμμα Life On.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή εντελώς δωρεάν οι ασφαλισμένοι της Generali έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τηλεσυνεδρίες μέσω βιντεοκλήσης με γιατρούς και να λάβουν άμεση και υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια φροντίδα, από όπου κι αν βρίσκονται, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, η δυνατότητα απομακρυσμένης επικοινωνίας με εξειδικευμένους γιατρούς για την άμεση αντιμετώπιση ενός περιστατικού υγείας και η ιατρική συμβουλευτική, αποκτάει ολοένα και μεγαλύτερη αξία. Μέσω του Μy e-doctor της Generali, η τεχνολογία γίνεται σύμμαχος της υγείας των ασφαλισμένων, συνδυάζοντας την ευκολία, με τη γρήγορη και αποτελεσματική πρόσβαση σε εξειδικευμένη ιατρική συμβουλευτική.

Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης διασφαλίζει:

Διαβάστε ακόμη:

«Γέφυρα ΙΙ»: Τον Απρίλιο οι αιτήσεις – Αρχές Μαΐου η κρατική επιδότηση

Folli Follie: Νέα δοκιμασία για το σχέδιο εξυγίανσης – Τι ζητά η διοίκηση από τους μετόχους

Υπό έρευνα ελληνικό δεξαμενόπλοιο από τις ισραηλινές αρχές για θαλάσσια ρύπανση

Exit mobile version