search icon

Αυτοκίνητο

Η αυτοκινητοβιομηχανία που θα δώσει ετήσιο μπόνους έως 13.500 ευρώ στους υπαλλήλους της

Τόσο τα κέρδη όσο και τα έσοδα της εταιρείας ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών

Ένα από τα μεγαλύτερα μπόνους των τελευταίων ετών θα δώσει φέτος στους υπαλλήλους της η κατασκευάστρια πολυτελών αυτοκινήτων Ferrari.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, τόσο τα κέρδη όσο και τα έσοδα της εταιρείας ξεπέρασαν τις προσδοκίες γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να επιβραβεύσει περίπου 5.000 εργαζόμενους με μπόνους έως και 13.500 ευρώ το 2023, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Μπενεντέτο Βίνια. Πρόκειται για αύξηση 12,5% σε σχέση με το μπόνους του περασμένου έτους.

Ο ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία αναθεώρησε προς τα πάνω τις προοπτικές της για το 2023 εν μέσω ισχυρής ζήτησης για νέα μοντέλα όπως το crossover Purosangue. Ανακοίνωσε πωλήσεις και λειτουργικά κέρδη τέταρτου τριμήνου που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Τα προσαρμοσμένα EBITDA της Ferrari για το τέταρτο τρίμηνο αυξήθηκαν στα 469 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας τη μέση εκτίμηση των αναλυτών για 451 εκατ. ευρώ.

Τα έσοδα ανήλθαν στα 1,37 δισ. ευρώ, ελαφρώς πάνω από τα 1,29 δισ. ευρώ που προέβλεπαν οι αναλυτές. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν σχεδόν κατά 20% το 2022, με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Κίνα και στην Αμερική.

Διαβάστε ακόμη

Τι φέρνει η είσοδος της Intracom στην Κλουκίνας – Λάππας

Πατάει «γκάζι» ο εξωδικαστικός μηχανισμός και γίνεται πιο ευέλικτος

Ελληνίδες με αμύθητες περιουσίες – «Αυτοκράτειρες» σε θάλασσα και στεριά (pics)

Exit mobile version