Αυτοκίνητο

Tesla: Απίστευτη ανάκληση σε αυτοκίνητά της – Τι έχει συμβεί

  • newsroom


Η εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανακαλεί πάνω από 475.000 μοντέλα για θέματα ασφάλειας

Η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων Tesla ανακαλεί 356.309 οχήματα Model 3 που κατασκευάστηκαν την 2017-2020 ώστε να αντιμετωπίσει προβλήματα με την κάμερα οπισθοπορείας και 119.009 οχήματα Model S λόγω προβλημάτων στο μπροστινό καπό, ανέφερε η Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας (NHTSA) στις ΗΠΑ.

Συνολικά η Tesla ανακαλεί περισσότερα από 475.000 από τα ηλεκτρικά μοντέλα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αυξάνουν τον κίνδυνο σύγκρουσης, δήλωσε η αμερικανική ρυθμιστική αρχή οδικής ασφάλειας, σύμφωνα με όσα επισημαίνει το Reuters.

Ειδικά για το Tesla Model 3 η NHTSA επισημαίνει ότι: «Η καλωδίωση της κάμερας οπισθοπορείας μπορεί να υποστεί ζημιά από το άνοιγμα και το κλείσιμο του καπακιού του πορτμπαγκάζ, εμποδίζοντας την εμφάνιση της εικόνας της κάμερας οπισθοπορείας».

Σημειώστε πως είναι πολύ πιθανό (αναμένονται λεπτομέρειες) η ανάκληση να αφορά αυτοκίνητα που πουλήθηκαν και στη χώρα μας.

Σε κάθε περίπτωση ο κάτοχος θα ειδοποιηθεί on line από την εταιρεία για τον δωρεάν έλεγχο και επισκευή μέσω του ειδικού app που έχουν όλοι οι κάτοχοι Tesla

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsauto