Αυτοκίνητο

Tesla: Ερχεται το φθηνό μοντέλο – Πόσο θα κοστίζει

  • newsroom


Το μικρότερο μοντέλο της Tesla που ανακοινώθηκε επίσημα το 2020, πλησιάζει όλο και περισσότερο στην επίσημη αποκάλυψή του και εδώ έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα περιμένουμε να δούμε σε αυτό

Δεν έχει ακόμη ονομαστεί επίσημα και αναφέρεται συχνά ως «Tesla Model 2», αν και σε ορισμένες «φήμες» έχει παρατηρηθεί και το όνομα Model C.

Το μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2023, θα τοποθετηθεί στη γκάμα της Tesla κάτω από το Model 3, κάνοντας σχέδια για επανάσταση στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτού του μεγέθους, έχοντας και σημαντική βοήθεια από την τιμή που υπολογίζεται να είναι κοντά στα 22.000 ευρώ.

Η Tesla δεν έχει δώσει και πολλά στοιχεία σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο της που θα παίζει το ρόλο της βασικής επιλογής.

Η μόνη αναφορά που έχουμε για την εμφάνιση του νέου μικρού Tesla είναι ένα επίσημο σκίτσο που αποκαλύφθηκε το 2020.

Την ίδια χρονιά, ο Ελον Μασκ υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει το μοντέλο στην αγορά σε περίπου τρία χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε τη λιανική τιμή που έχει θέσει ως στόχο για το νέο αυτό μοντέλο.

Το νέο Tesla θα μπορούσε να υιοθετήσει ένα αεροδυναμικό πεντάθυρο αμάξωμα που προφανώς θα έχει την ίδια «καθαρή» διάθεση με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας αλλά σε μικρότερη κλίμακα.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newsauto