Fine Houses

Δύο μικρά διαμερίσματα προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας κι ένα εμπορικό στη Γλυφάδα

  • newsroom


Δύο μικρά και πολύ βολικά διαμερίσματα στο κέντρο κι ένα ακόμη επαγγελματικό ακίνητο στη Γλυφάδα βγαίνουν τώρα στην αγορά

Τα μικρά διαμερίσματα είναι και αυτά που βρίσκονται σταθερά στην πρώτη γραμμή της ζήτησης, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία είτε ως ακίνητο εισοδήματος για την εξασφάλιση ικανοποιητικών αποδόσεων είτε ως περιουσιακό στοιχείο για μεταπώληση μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Ειδικά όταν αυτά ακριβώς τα σπίτια βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας έχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Αντίστοιχα συμβαίνει και με τα εμπορικά ακίνητα, όταν αυτά βρίσκονται σε καλή τοποθεσία σε περιοχές με ευρύτερη επαγγελματική ανάπτυξη όπως είναι η περιοχή της Γλυφάδας και της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ακριβώς αυτές είναι οι περιπτώσεις για τα ακίνητα που βγαίνουν τώρα στην αγορά, δύο μικρά και πολύ βολικά διαμερίσματα στο κέντρο κι ένα ακόμη επαγγελματικό ακίνητο στη Γλυφάδα.

Εμπορικό στη Γλυφάδα 469 τ.μ.

Ένα εμπορικό ακίνητο στην περιοχή της Γλυφάδας, το μεγαλύτερο από τα νότια προάστια που απέχει από το κέντρο της Αθήνας περίπου 14 χιλιόμετρα και από το Φάληρο περίπου 8,5 χιλιόμετρα τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις αρχές Απριλίου. Πρόκειται για ακίνητο επιφάνειας 404 τετραγωνικών μέτρων που προσφέρεται τόσο για επαγγελματίες όσο για ιδιώτες με πολύ καλή και εύκολη πρόσβαση, γωνιακό, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με εύκολη επίσης και την εύρεση θέσεων στάθμευσης.

Η ευρύτερη περιοχή εξυπηρετείται από μετρό, τραμ και αστικά λεωφορεία, πέραν φυσικά του γεγονότος ότι η Γλυφάδα διασχίζεται σε όλο το μήκος της, από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά, από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με τη σχεδόν παράλληλη προς αυτήν παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και τοπικά στην Άνω Γλυφάδα από την οδό Δ. Γούναρη. Σήμερα ο δήμος Γλυφάδας είναι ένας από τους πλουσιότερους οικονομικά δήμους της Αττικής, έδρα πολλών δημόσιων υπηρεσιών (εφορία, πολεοδομία, ΚΕΠ, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, Επιθεώρηση Εργασίας, ΟΑΕΔ, ασφαλιστικά ταμεία, αστυνομία) καθώς και της ομώνυμης Ιεράς Μητρόπολης.

Όσον αφορά ειδικά το κτίριο που τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 01/04/2022 με τιμή στον πρώτο γύρο 479.200 ευρώ είναι κατασκευής του 1989 και αποτελείται από 3 ευρύχωρους, φωτεινούς ορόφους:

  • κατάστημα ισογείου 138 τ.μ. με πατάρι 65 τ.μ., πρόσοψης, γραφείο, WC, εσωτερική σκάλα και χώρο ανελκυστήρα.
  • Επαγγελματικός χώρος 1ου ορόφου 133 τ.μ., πρόσοψης, αίθουσα με εσωτερική σκάλα.
  • Επαγγελματικός χώρος 2ου ορόφου 133 τ.μ., πρόσοψης, αίθουσα με εσωτερική σκάλα. Το ακίνητο διαθέτει διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο και βρίσκεται κοντά σε αγορά, σχολεία, στο σταθμό Μετρό Ελληνικό και αθλητικές εγκαταστάσεις. Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία τόσο για επαγγελματίες όσο για ιδιώτες, αφού το σημείο βρίσκεται πάνω στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σε Πλειστηριασμό: Εμπορικό 469 τ.μ – Γλυφάδα – Αθήνα – Νότια | Prosperty (theprosperty.com)

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στα δεξιά σας.

Μοντέρνο διαμέρισμα 32 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας

Ένα μοντέρνο και ανακαινισμένο διαμέρισμα 32 τετραγωνικών μέτρων βγαίνει προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, η οποία συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία, που αναβαθμίζουν την εικόνα της ευρύτερης περιοχής, πέραν φυσικά των υποδομών του μετρό και των λεωφορείων.

Πρόκειται για σπίτι τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία 9 ορόφων κατασκευής του 1958, το οποίο έχει ανακαινισθεί με πολύ σύγχρονα και όμορφα υλικά. Η ανακαίνιση έγινε το 2021. Το σπίτι πωλείται στην τιμή των 100.000 ευρώ, διαθέτει σύγχρονη κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο, διαθέτει αυτονομία θέρμανσης και air conditioning.

Το διαμέρισμα αποτελεί ευκαιρία στο κέντρο της Αθήνας, σε μία ανερχόμενη περιοχή που περιβάλλεται από ethnic αγορές τροφίμων, πολλά αξιοθέατα, πολλά ξενοδοχεία και Πανεπιστήμια. Τα ‘’ατού’’ του διαμερίσματος είναι η ολική ανακαίνισή του με σύγχρονα υλικά και η κεντρική του τοποθεσία, καθώς βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου και μόλις 500 μέτρα από σταθμό του μετρό.

Πρoς Πώληση: Διαμέρισμα 32τ.μ – Κέντρο (Αθήνα) – Αθήνα – Κέντρο | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά, πατώντας πάνω δεξιά το «Αίτημα Επίσκεψης»

Διαμέρισμα 45 τ.μ. στην Ομόνοια

Ένα ακόμη πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 45 τετραγωνικών μέτρων για οικιστική χρήση διατίθεται προς πώληση, στην περιοχή του κέντρου, Ομόνοια. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο και βρίσκεται σε μία «ζωντανή» γειτονιά με κοντινή την απόσταση από μέσα σταθερής τροχιάς όπως είναι το μετρό αλλά και πολλές στάσεις λεωφορείων.

Το σπίτι βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας 9όροφης πολυκατοικίας και ανακαινίστηκε πλήρως το 2021 διαθέτει αυτονομία θέρμανσης και air conditioning. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 1958 και διαθέτει έναν ανελκυστήρα. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε προηγούμενη χρήση για γραφείο, έχει βορειοδυτικό προσανατολισμό με θέα στην πόλη, ενώ η τοποθεσία είναι ιδανική καθώς βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από το μετρό.

 Προς Πώληση: Διαμέρισμα 45τ.μ – Κέντρο (Αθήνα) – Αθήνα – Κέντρο | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά, πατώντας πάνω δεξιά το «Αίτημα Επίσκεψης»

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 2.000 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας, καταχωρήστε το εδώ