Fine Houses

Ευρύχωρο διαμέρισμα 164 τ.μ.

  • newsroom


ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Ένα ευρύχωρο διαμέρισμα σε μία από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας βγαίνει σε πλειστηριασμό εντός του πρώτου τριμήνου του 2022.

Πρόκειται για κατοικία 2ου ορόφου, 164 τετραγωνικών μέτρων, στο Παλαιό Ψυχικό, το οποίο διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και δύο μπάνια ενώ στην αποκλειστική χρήση περιλαμβάνεται και αποθήκη 15 τετραγωνικών μέτρων.

Το διαμέρισμα τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 23/03/2022, με την τιμή του πρώτου γύρου να διαμορφώνεται στις 438.000 ευρώ.

Η περιοχή δε χρειάζεται συστάσεις: Το Ψυχικό είναι ένα από τα πιο περιζήτητα προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για μία οικιστική περιοχή με δύο εμπορικές ζώνες, την «Παλιά Αγορά» και τη «Νέα Αγορά».

Ο συνδυασμός των δύο ζωνών, οικιστική και εμπορική, κάνουν τις ήσυχες και ασφαλείς γειτονιές του Ψυχικού την τέλεια επιλογή για επαγγελματίες και οικογένειες που θέλουν να ζουν μέσα στο πράσινο αλλά και κοντά στην εργασία τους και τις πιο κεντρικές περιοχές της πόλης.

Η ασφάλεια στις γειτονιές του Ψυχικού είναι δεδομένη, αφού στα πέριξ λειτουργούν πολλές Πρεσβείες. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι στην περιοχή βρίσκονται κάποια από τα πιο γνωστά ιδιωτικά και δημόσια σχολεία και μάλιστα το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι σε πολύ κοντινή απόσταση σε ένα από αυτά.

Η πολυκατοικία βρίσκεται μπροστά από δρόμο με φαρδύ πεζοδρόμιο και πράσινο. Η αγορά και τα σούπερ μάρκετ βρίσκονται σε απόσταση του 1 χιλιομέτρου και άνω.

Σε Πλειστηριασμό: Διαμέρισμα Παλαιό Ψυχικό 164τ.μ – Αθήνα – Βόρεια | Prosperty (theprosperty.com)

Μπείτε να δείτε το ακίνητο στο Παλαιό Ψυχικό και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στα δεξιά. 

The Prosperty

Η Prosperty έχει δημιουργήσει μία νέα υπηρεσία για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στους πλειστηριασμούς και δεν γνωρίζουν με ποιο τρόπο μπορούν να λάβουν μέρος. Παρέχει πλήρη ενημέρωση για το που κυμαίνονται οι τιμές στη γειτονιά του ακινήτου (Prosperty Marketability Scoring), τόσο για αγοραπωλησία όσο και για ενοικίαση.

Παράλληλα, βοηθάει τον αγοραστή ώστε να μπορέσει να εκτιμήσει ορθά την πιο συμφέρουσα προσφορά προτού επιλέξει να συμμετέχει στον διαγωνισμό, ενώ παρέχει συμβουλές και για το μέγιστο προσφερόμενο τίμημα, αξιολογώντας την εμπορικότητα της περιοχής.

Αναλυτικά, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της prop tech εταιρείας, σας προετοιμάζει κατάλληλα για να συμμετάσχετε στη διαδικασία, η οποία σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ήταν κλειστή για το ευρύ κοινό, μέσα από τέσσερα βασικά στάδια:

– Αναζήτηση και εύρεση ακινήτου: Μέσα από μια αναλυτική παρουσίαση στην Prosperty θα βρείτε ακίνητα που βγαίνουν προς πλειστηριασμό και πραγματικά αξίζουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

– Συμμετοχή στη διαδικασία: Αν δεν γνωρίζετε με ποιο τρόπο μπορείτε να λάβετε μέρος στη διαδικασία, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας, σας προετοιμάζει κατάλληλα και σας καθοδηγεί.

– Δεδομένα εμπορικότητας περιοχής: Επίσης, θα λύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με την αξία του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Μέσω ενός αναλυτικού report θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε την τρέχουσα εμπορικότητα της ευρύτερης περιοχής, καθώς και τις τιμές πώλησης όσο και τις τιμές ενοικίασης αντίστοιχων ακινήτων

– Απόκτηση ακινήτου: Τέλος, αν κερδίσετε στη διαδικασία του πλειστηριασμού, η Prosperty θα φροντίσει για όλα τα τυπικά, μέχρι τη στιγμή που θα πάρετε τα κλειδιά και το συμβόλαιο του ακινήτου στα χέρια σας.

Να σημειωθεί ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διενεργούνται μόνο εργάσιμη ημέρα Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή, από τις 10 π.μ. έως τις 12 και από τις 2 μ.μ έως τις 4 μ.μ.

Για να ενημερωθείτε για το πώς η Prosperty μπορεί να σας βοηθήσει πατήστε εδώ

Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα ακίνητα κάνετε κλικ εδώ