Μία μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 390 τετραγωνικών μέτρων διατίθεται προς πώληση στη Νέα Ερυθραία, σε μία περιοχή πολύ κοντά σε σχολεία και υποδομές με αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το σπίτι είναι ιδανικό για πολυμελείς οικογένειες, γιατί είναι πολύ ευρύχωρο, αφού διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, μία πολύ ευρύχωρη κουζίνα (αλλά και μία δεύτερη μικρότερη), ένα εντυπωσιακό σαλόνι με τζάκι, μία μεγάλη τραπεζαρία με άμεση πρόσβαση στον κήπο και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Η μεζονέτα, που εκτείνεται σε 4 επίπεδα, περιλαμβάνει 2 θέσεις στάθμευσης και είναι χτισμένη με εξαιρετικά υλικά κατασκευής, ενώ περιβάλλεται από πράσινο, τόσο από τον ιδιόκτητο κήπο της αλλά και από την ευρύτερη περιοχή, που είναι κατάφυτη.

Η γειτονιά είναι πολύ ασφαλής, έχει εύκολη πρόσβαση σε λεωφορειακή γραμμή, με μαγαζιά για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας σε κοντινή απόσταση, ενώ ο σταθμός του Ηλεκτρικού της Κηφισιάς απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Προς Πώληση: Μεζονέτα Νέα Ερυθραία 390 τ.μ. – Βόρεια Προάστια

 

Αν σας ενδιαφέρει αυτή μεζονέτα στη Νέα Ερυθραία «Κλείστε Επίσκεψη» ή ζητήστε από κάποιον συνεργάτη της Prosperty να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Αν είστε ιδιοκτήτες ακινήτου και ενδιαφέρεστε να πουλήσετε, καταχωρήστε το εδώ

Γνωρίστε την Prosperty

Η  Prosperty , είναι η πρώτη καινοτόμα πλατφόρμα, η οποία μέσω της τεχνολογίας και της ανάλυσης δεδομένων στην αγορά ακινήτων, προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία real estate σε ιδιοκτήτες ακινήτων, αγοραστές και ενοικιαστές, κάνοντας τη διαδικασία πώλησης, αγοράς και ενοικίασης ενός ακινήτου μια πιο εύκολη, γρήγορη και απόλυτα διαφανή διαδικασία.

Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην συλλογή και ανάλυση δεδομένων, δημιουργώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία αξιόπιστη βάση δεδομένων με όλα τα ακίνητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτών, που πωλούνται ή ενοικιάζονται σήμερα στη χώρα μας.

Επικοινωνήστε με την Prosperty:

Μέσω email στο info@theprosperty.com ή τηλεφωνικά στο 210 6812500.