Fine Houses

Nέα Φιλοθέη: Τρία ολοκαίνουργια διαμερίσματα αξιώσεων, το ένα με πισίνα

  • newsroom


Καινούργια ακίνητα αξιώσεων σε μία περιοχή που αποτελεί «κόμβο» όπως η Νέα Φιλοθέη, που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο Αττικό Άλσος, βγαίνουν στην αγορά σε μία περίοδο όπου τα νεόδμητα ακίνητα είναι λιγοστά και έχουν ιδιαίτερη ζήτηση

Η περιοχή της Νέας Φιλοθέης βρίσκεται πολύ κοντά στο Παλαιό Ψυχικό, δίπλα στη λεωφόρο Κηφισίας, προσφέροντας παράλληλα εύκολη πρόσβαση σε υποδομές υγείας (δεδομένου ότι είναι πολύ κοντά ακόμη και ιδιωτικές δομές), υπηρεσίες αλλά και σχολεία πρώτης γραμμής όπως είναι για παράδειγμα το Βαρβάκειο. Επιπλέον το αίσθημα της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή είναι μεγάλο λόγω και της παρουσίας πληθώρας πρεσβειών.

Σε σχέση με τις αξίες των ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή, οι τιμές στην κατηγορία των καινούριων διαμερισμάτων ξεκινούν από τις 3.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα φυσικά με τον όροφο που βρίσκεται το ακίνητο, τα υλικά κατασκευής, τη θέα και τυχόν άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Μεζονέτα 99 τ.μ. με πισίνα

Ένα πολύ όμορφο ακίνητο για ένα αγοραστικό κοινό που αγαπά τις λιτές γραμμές αλλά και την πολυτέλεια: Ο λόγος για τη μεζονέτα 1ου- 2ου ορόφου που πωλείται στην περιοχή της Νέας Φιλοθέης, το οποίο μάλιστα διαθέτει και πισίνα, ενώ λόγω της θέσης του έχει και θέα θάλασσα!

Πρόκειται για ένα καινούριο διαμέρισμα, συνολικής επιφάνειας 99 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει πολύ σύγχρονο σχεδιασμό, πολύ καλή διαρρύθμιση και σύγχρονα υλικά με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Ο προσανατολισμός του διαμερίσματος είναι νοτιοανατολικός, με μεγάλο «άνοιγμα» στα μπαλκόνια, οπτική επαφή με πράσινο, ακριβώς μπροστά σε πεζοδρόμιο με πράσινο. Η μεζονέτα είναι σε κτίριο με πέντε ορόφους, σε οικόπεδο 400 τ.μ., ενώ η πρόσοψη του κτιρίου είναι μπροστά σε δρόμο με εύκολη πρόσβαση σε λεωφορειακή γραμμή. Για ζεστό νερό χρήσης, υπάρχει ηλιακός συλλέκτης, ενώ στην τιμή διατίθεται και μία θέση στάθμευσης. Το αίσθημα της ασφάλειας στην περιοχή είναι δεδομένο, ενώ σε απόσταση 500 μέτρων και πάνω υπάρχουν σούπερ μάρκετ και σε 1,5 χιλιόμετρο είναι και η λαϊκή αγορά.

Προς Πώληση: Μεζονέτα 99τ.μ – Αμπελόκηποι – Πεντάγωνο – Αθήνα – Κέντρο | Prosperty (theprosperty.com)

Θέλετε να μάθετε την τιμή του; Πατήστε το κουμπί “Ρωτήστε τιμή” και ένας συνεργάτης της Prosperty θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Μίνιμαλ διαμέρισμα 88 τ.μ.

Με μίνιμαλ αρχιτεκτονική και πανοραμική θέα στην πόλη μέχρι τη θάλασσα πωλείται ένα ακόμη σύγχρονο διαμέρισμα επιφάνειας 88 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή της Νέας Φιλοθέης. Το διαμέρισμα, σε πολυκατοικία 5 ορόφων, είναι νεόδμητο και διαθέτει πολύ καλή διαρρύθμιση, με δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ενιαίο σαλόνι- κουζίνα αλλά και μία θέση στάθμευσης που περιλαμβάνεται επίσης στην τιμή.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός είναι πολύ σύγχρονος, εξυπηρετώντας τις ανάγκες είτε ενός ζευγαριού είτε ακόμη και μιας οικογένειας με παιδί, που θέλει να έχει εύκολη πρόσβαση στο Αττικό Άλσος, σε μία γειτονιά που είναι απόλυτα ασφαλής, με κοντά τις πρεσβείες, τα προξενεία κ.α.. Το ακίνητο έχει προσανατολισμό νοτιοανατολικό με θέα σε όλη την Αθήνα μέχρι τη θάλασσα, πέραν φυσικά ότι λόγω της θέσης του έχει την οπτική επαφή με το πράσινο. Στην περιοχή οι τιμές πώλησης ξεκινούν από τις 3.000 ευρώ ανά τ.μ..

Προς Πώληση: Διαμέρισμα 88τ.μ – Αμπελόκηποι – Πεντάγωνο – Αθήνα – Κέντρο | Prosperty (theprosperty.com)

Θέλετε να μάθετε την τιμή του; Πατήστε το κουμπί “Ρωτήστε τιμή” και ένας συνεργάτης της Prosperty θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ένα πολύ άνετο νεόδμητο διαμέρισμα 143 τ.μ.

Ένα διαμέρισμα πολύ υψηλών προδιαγραφών, με πολύ άνετους χώρους που προσφέρεται ακόμη και για μία μεγάλη οικογένεια. Και πώς να μην είναι έτσι όταν πρόκειται για ένα σπίτι μίνιμαλ αρχιτεκτονικής, επιφάνειας 143 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Φιλοθέη διαθέσιμο προς πώληση, με τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ευρύχωρη κουζίνα και σαλόνι και θέα από την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό μέχρι τη …θάλασσα!

Το σπίτι, τρίτου ορόφου, είναι νεόδμητο σε πολυκατοικία πέντε ορόφων και βρίσκεται σε πολύ ασφαλή γειτονιά, σε μία περιοχή όπου οι τιμές διαμορφώνονται σε επίπεδα άνω των 3.000 ευρώ ανά τ.μ., ενώ στην αξία της αγοράς συμπεριλαμβάνεται και μία θέση στάθμευσης. Η πολυκατοικία σε οικόπεδο 400 τ.μ. είναι υπό κατασκευή και τα διαμερίσματα θα είναι έτοιμα να παραδοθούν από το φθινόπωρο. Στα αξιοσημείωτα του διαμερίσματος είναι και ο ηλιακός συλλέκτης για ζεστό νερό χρήσης.

Τα μπαλκόνια είναι άνετα, με μεγάλα ανοίγματα και πανοραμική θέα, μπροστά ακριβώς σε πεζοδρόμιο με πράσινο, ενώ η γειτονιά εξυπηρετείται από λεωφορειακή γραμμή. Κοντά στο ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση το Αττικό Άλσος που προσφέρεται για βόλτες μετά τη δουλειά, με τα παιδιά, ενώ και η αγορά είναι εύκολα προσβάσιμη σε απόσταση ακόμη και λιγότερη του μισού χιλιομέτρου.

Επίσης στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται και σχολικές μονάδες (και η Βαρβάκειος που συγκαταλέγεται στα πολύ καλά σχολεία της πρωτεύουσας), ενώ η περιοχή χαρακτηρίζεται από απόλυτη ασφάλεια λόγω και της εγγύτητας με τις πρεσβείες και τα προξενεία.

Προς Πώληση: Διαμέρισμα 143τ.μ – Αμπελόκηποι – Πεντάγωνο – Αθήνα – Κέντρο | Prosperty (theprosperty.com)

Θέλετε να μάθετε την τιμή του; Πατήστε το κουμπί “Ρωτήστε τιμή” και ένας συνεργάτης της Prosperty θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 2.000 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας, καταχωρήστε το εδώ