Fine Houses

Σε Πειραιά, Πατήσια και Χαλκίδα, 3 σπίτια που προσφέρονται και για επένδυση

  • newsroom


Είτε κοντά στη θάλασσα, είτε στο κέντρο της Αθήνας το σίγουρο είναι ότι ένα σπίτι σε μία ελκυστική τοποθεσία προσφέρεται για επένδυση

Το Πασαλιμάνι και η Καστέλλα είναι γειτονιές που επισκέπτονται όχι μόνο Πειραιώτες αλλά και κάτοικοι της υπόλοιπης Αττικής για το θαλασσινό αέρα τους, όπως και στην περίπτωση της Χαλκίδας, μόλις μία ώρα από την Αθήνα. Για όσους είναι φανατικοί του ευρύτερου κέντρου της πρωτεύουσας, τα Πατήσια είναι μία καλή επιλογή από την στιγμή που διαθέτουν και σταθμό ΗΣΑΠ.

Ένα διαμέρισμα 157 τ.μ. για οικογένεια ή επένδυση στο Πασαλιμάνι

Ένα διαμέρισμα με πολλαπλές επιλογές πωλείται στον Πειραιά, σε μία περιοχή ακριβώς δίπλα από το Πασαλιμάνι, που είναι ιδανικό ακόμη και να πάει κανείς για καφέ με… τα πόδια. Πρόκειται για διαμέρισμα 157 τετραγωνικών μέτρων 4ου ορόφου, το οποίο πωλείται στην τιμή των 245.000 ευρώ και έχει το πλεονέκτημα ότι διαθέτει και μία θέση πάρκινγκ που είναι δύσκολο να βρεθεί υπό άλλες συνθήκες. Το διαμέρισμα, διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι και πέραν της χρήσης του για μία μεγάλη οικογένεια, εναλλακτικά μπορεί να αποτελέσει και μία καλή επενδυτική επιλογή αν χωριστεί σε δύο σπίτια, ένα δυάρι κι ένα τριάρι.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, μία πολύ ευρύχωρη κουζίνα καθώς επίσης και ένα πολύ μεγάλο και άνετο μπαλκόνι, με θέα στην πόλη. Ο προσανατολισμός του είναι βορειοανατολικός, ενώ το σπίτι έχει ανακαινιστεί μερικώς την τελευταία 15ετία.

Η πολυκατοικία, με πρόσοψη σε δρόμο, έχει κατασκευαστεί το 1970 σε μία γειτονιά όπως είναι η Καστέλλα- Πασαλιμάνι, σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από τη θάλασσα. Επιπλέον, εξυπηρετείται από λεωφορειακή γραμμή ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση, με τα πόδια είναι η αγορά με μεγάλα σούπερ μάρκετ στα 100 μέτρα.

Πρoς Πώληση: Όροφος 157τ.μ – Καστέλα – Πασαλιμάνι – Πειραιάς | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά πατώντας “Αίτημα Επίσκεψης” στα δεξιά σας.

Κατοικία 180 τ.μ. με κήπο στη Χαλκίδα

Μία κατοικία υπογείου – ισογείου συνολικής επιφάνειας, 180 τετραγωνικών μέτρων πρόκειται να βγεί σε πλειστηριασμό στην Εύβοια. Πρόκειται για ακίνητο, το οποίο διαθέτει και κήπο και βρίσκεται στην Χαλκίδα, ενώ η ημερομηνία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού έχει οριστεί για τις 06/04/2022. Ως τιμή εκκίνησης στον πρώτο γύρο έχει οριστεί μία αξία στις 119.000 ευρώ.

Το σπίτι είναι χτισμένο σε οικόπεδο 471 τ.μ. και είναι κατασκευής του 1990. Η κατοικία έχει επιφάνεια 89,9τμ. ανά όροφο και εξωτερικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης, ενώ το οικόπεδο, περιμετρικά διαθέτει τοιχίο με μεταλλικά κιγκλιδώματα και συρόμενη πόρτα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η θάλασσα, όπως επίσης και μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Σε Πλειστηριασμό: Διαμέρισμα 180τ.μ – Εύβοια – Υπόλοιπη Ελλάδα | Prosperty (theprosperty.com)

Σε ενδιαφέρει το ακίνητο της Εύβοιας; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

Μία επενδυτική ευκαιρία στα Πατήσια, αξίας 36.500

Ένα διαμέρισμα οικονομικό το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει και μία πρώτης τάξεως επενδυτική ευκαιρία διατίθεται στα Πατήσια. Πρόκειται για διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 25 τετραγωνικών μέτρων, στο -1 πολυκατοικίας 7 ορόφων το οποίο βγαίνει στην αγορά στην τιμή των 36.500 ευρώ.

Το ακίνητο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο κι ένα μπάνιο και βρίσκεται στην γειτονιά Κλωναρίδου, ενώ μπορεί ο αγοραστής να το διαμορφώσει όπως θέλει ο ίδιος. Σε πολύ κοντινή απόσταση, μόλις 200 μέτρων βρίσκονται σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ.

Προς Πώληση: Διαμέρισμα 25τ.μ – Πατήσια – Αθήνα – Κέντρο | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά πατώντας “Αίτημα Επίσκεψης” στα δεξιά σας.

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 2.000 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας, καταχωρήστε το εδώ