Fine Houses

Τρία επαγγελματικά ακίνητα στην Αθήνα για ιδία χρήση ή επενδυτικό σκοπό

  • newsroom


Τα επαγγελματικά ακίνητα που βγαίνουν στην αγορά είτε αυτά είναι πιο κοντά στο κέντρο είτε ακόμη και πιο περιφερειακά, αλλά με εύκολη πρόσβαση σε κεντρικούς άξονες, γίνονται ανάρπαστα

Δύο μεγάλα αυτοτελή επαγγελματικά κτίρια, το ένα στο Μαρκόπουλο και το δεύτερο στη Νέα Σμύρνη είναι ιδανικές επιλογές για μεγάλες εταιρείες που θέλουν να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες ή ακόμη και για επενδυτές που προσβλέπουν στα έσοδα από ένα ακίνητο εισοδήματος, στην άνοδο της αγοράς.

Για μεμονωμένους επαγγελματίες ή μικρότερους ιδιώτες επενδυτές, μία ακόμη πρόταση είναι αυτή για έναν μικρότερο γραφειακό χώρο σε μία περιοχή όπως η Μεταμόρφωση, πολύ κοντά στον κόμβο της Εθνικής Οδού.

Τετραώροφο επαγγελματικό κτίριο 2.368 τ.μ. στο Μαρκόπουλο

Ένα αυτοτελές επαγγελματικό κτίριο μικτής χρήσης που είναι κατάλληλο, ανάλογα με τη διαμόρφωση που θα γίνει, ώστε να φιλοξενήσει διάφορες χρήσεις, από ένα σούπερ μάρκετ, μέχρι ένα εκπαιδευτικό κέντρο ή μία κλινική.

Ο λόγος για το ακίνητο επιφάνειας 2.368 τ.μ. στην περιοχή της Μεσογαίας, στο Μαρκόπουλο, στην Ανατολική Αττική, το οποίο πωλείται στην τιμή του 1,63 εκατ. ευρώ, ενώ είναι καθ’ όλα ελεγμένο, ως προς τον νομικό, τον τεχνικό έλεγχο και την πληρότητα των εγγράφων. Από πλευράς θέσης, το κτίριο βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Μαρκόπουλου και 10 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (10 λεπτά με το αυτοκίνητο). Από το κέντρο της Αθήνας απέχει 32 χιλιόμετρα, μία απόσταση 42 λεπτών με το αυτοκίνητο μέσω Αττικής Οδού.

Το ακίνητο, με πρόσοψη σε δρόμο, αφορά ένα τετραώροφο κτίριο μικτής χρήσης που βρίσκεται σε οικόπεδο 2.071 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 2007 και διαθέτει 49 θέσεις στάθμευσης. Η ευκαιρία αφορά συγκεκριμένα το κατάστημα λιανικής στο ισόγειο (1.074 τ.μ.), δύο μονάδες γραφείου στον πρώτο όροφο (897 τ.μ. και 62 τ.μ. αναλόγως), μία μονάδα γραφείου στον δεύτερο όροφο 344 τ.μ.. Στο πρώτο υπόγειο που καταλαμβάνει 1.616 τ.μ. βρίσκονται οι 49 θέσεις στάθμευσης, ενώ 9 αποθηκευτικοί χώροι καταλαμβάνουν επίσης πρώτο υπόγειο 163 συνολικά τ.μ.. Όλοι οι τομείς έχουν νομιμοποιηθεί με βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Εσωτερικά, οι χώροι γραφείων διαθέτουν αρθρωτό διαχωρισμό και ψευδοροφή με ενσωματωμένο φωτισμό, υπάρχουν WC σε κάθε όροφο και τα δάπεδα καλύπτονται με κεραμικά πλακίδια. Το ακίνητο διαθέτει επίσης τρείς ανελκυστήρες (ένα εσωτερικό και δύο εξωτερικά) και ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κλιμακοστάσιο.

Πρoς Πώληση: Γραφείο 2368τ.μ – Μαρκόπουλο – Αθήνα – Ανατολικά | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά, πατώντας πάνω δεξιά το «Αίτημα Επίσκεψης»

Επαγγελματικό κτίριο στη Νέα Σμύρνη 2.553 τ.μ.

Ένα επαγγελματικό κτίριο στη Νέα Σμύρνη διατίθεται προς πώληση για επενδυτικό σκοπό, διαθέτοντας άμεση πρόσβαση με τη Λεωφόρο Συγγρού, μία από τις κύριες οδικές αρτηρίες που συνδέουν το κέντρο της Αθήνας με τα νότια προάστια.

Το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 2.553 τ.μ. αφορά το ένα από τα δύο κτίρια συγκροτήματος που έχει κατασκευαστεί το 2003 και είναι πλήρως ελεγμένο, νομικά και τεχνικά με πληρότητα εγγράφων και έτοιμο προς πώληση.

Το εξαώροφο εμπορικό κτίριο, που χρησιμοποιείται δεδομένου ότι είναι μισθωμένο, περιλαμβάνει ένα μέρος του πρώτου υπόγειου και ολόκληρο το δεύτερο υπόγειο του συγκροτήματος (Κτίριο Ι & ΙΙ) που βρίσκεται σε οικόπεδο 2.109 τμ. Συγκεκριμένα, το κτίριο ΙΙ που βγαίνει προς πώληση στην τιμή των 4,2 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει 44 θέσεις στάθμευσης στο δεύτερο υπόγειο, δύο αποθηκευτικούς χώρους στο πρώτο υπόγειο 362 τ.μ. συνολικά, δύο ισόγεια καταστήματα λιανικής 353 τ.μ. συνολικά με 5 θέσεις στάθμευσης (υπόκειται στην αποκλειστική χρήση του καταστήματος 2). Στους ορόφους από τον πρώτο έως τον έκτο φιλοξενούνται συνολικά χώροι γραφείων 2.042 τ.μ.. Όλοι οι τομείς έχουν νομιμοποιηθεί με βάση το νομοθετικό πλαίσιο.

Το κτίριο διαθέτει έναν ανελκυστήρα, μια κύρια σκάλα και μία σκάλα έκτακτης ανάγκης, WC σε κάθε όροφο και έναν ενιαίο σχεδιασμό στα δάπεδα με εσωτερικό διαχωρισμό. Διαθέτει επίσης ψευδοροφές με ενσωματωμένα φωτιστικά, διπλά τζάμια και μαρμάρινα δάπεδα. Οι εργασίες μικρής κλίμακας καθώς και βαψίματων που ήταν σε εκκρεμότητα και απαιτούνταν για την συμμόρφωση του κτηρίου έχουν ολοκληρωθεί και το ακίνητο είναι νοικιασμένο με μηνιαίο μίσθωμα 16.420 ευρώ /μήνα, επομένως προσφέρεται για επενδυτικό σκοπό, ως ακίνητο εισοδήματος. Το κτίριο είναι διαμπερές, έχει ανεμπόδιστη θέα προς την πόλη και εύκολη πρόσβαση σε λεωφορειακή γραμμή, ενώ και η αίσθηση ασφάλειας στην περιοχή είναι δεδομένη.

Προς Πώληση: Γραφείο 2553τ.μ – Νέα Σμύρνη – Αθήνα – Νότια | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά, πατώντας πάνω δεξιά το «Αίτημα Επίσκεψης»

Γραφειακός χώρος 72 τ.μ. στη Μεταμόρφωση

Για μία μικρότερη επιχείρηση που θέλει να καλύψει τις δικές της ανάγκες ή ακόμη κι έναν ιδιώτη επενδυτή, μία πολύ καλή πρόταση είναι ο γραφειακός χώρος που διατίθεται προς πώληση στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Πρόκειται για γραφείο 72 τ.μ. το οποίο πωλείται στην τιμή των 105.000 ευρώ και διαθέτει μαζί και μία θέση στάθμευσης. Οι γραφειακοί χώροι βρίσκονται στον πρώτο όροφο κτιρίου κατασκευής του 1990, με καλά υλικά και ανοίγματα στα παράθυρα προς την πόλη και προσανατολισμό νοτιοανατολικό.

Η πρόσοψη του κτιρίου, δύο ορόφων είναι σε δρόμο, ενώ η περιοχή είναι κεντρική δεδομένου ότι σε πολύ μικρή απόσταση κάτω του μισού χιλιομέτρου βρίσκονται εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ. Η περιοχή της Μεταμόρφωσης εξυπηρετεί για τις εταιρείες που θέλουν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε έναν κεντρικό οδικό άξονα, όπως αυτός της Εθνικής Οδού.

Πρoς Πώληση: Γραφείο 72τ.μ – Μεταμόρφωση – Αθήνα – Βόρεια | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά, πατώντας πάνω δεξιά το «Αίτημα Επίσκεψης»

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 2.000 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας, καταχωρήστε το εδώ