Fine Houses

Τρία μοναδικά ακίνητα στο κέντρο και τα βόρεια προάστια

  • newsroom


Δροσιά, Χαλάνδρι και Ιλίσια

Είτε πρόκειται για το κέντρο της Αθήνας είτε για τα βόρεια προάστια τα ακίνητα που βγαίνουν στην αγορά σε αυτές τις περιοχές γίνονται αυτή την περίοδο ανάρπαστα παρά το γεγονός ότι μπορεί να απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.

Στο κέντρο η περιοχή των Ιλισίων είναι αυτή την στιγμή στην πρώτη γραμμή της ζήτησης τόσο για επενδυτικούς σκοπούς όσο και για αγοραστές που αναζητούν ένα ακίνητο για ιδία χρήση. Αντίστοιχα το Χαλάνδρι προτιμούν αγοραστές που θέλουν να βρίσκονται στο λεγόμενο… κέντρο απόκεντρο, αφού πρόκειται για μία περιοχή που έχει κοντά τα πάντα και εξυπηρετείται και από μέσα σταθερής τροχιάς όπως είναι το μετρό. Διαφορετική περίπτωση είναι αυτή της Δροσιάς, στα βόρεια προάστια της Αθήνας, μία περιοχή την οποία προτιμά ένα κοινό που θέλει να ζει μέσα στο πράσινο και να έχει μοναδική ποιότητα ζωής.

Ανακαινισμένο διαμέρισμα 54 τ.μ. στα Ιλίσια

Ένα διαμέρισμα 54 τ.μ. βγαίνει προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας, σε μία περιοχή με μεγάλη ζήτηση όπως είναι τα Ιλίσια. Το διαμέρισμα είναι ολικά ανακαινισμένο μέσα στο 2021 με πολύ καλά υλικά κι ένα κόστος ανακαίνισης κοντά στα 18.000 ευρώ, ενώ βρίσκεται στο δεύτερο όροφο 5όροφης πολυκατοικίας του 1985. Η τιμή πώλησης είναι στις 145.000 ευρώ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επενδυτικό ακίνητο. Ο προσανατολισμός του είναι νοτιοδυτικός με θέα στην πόλη, με πράσινο, πρόσοψη μπροστά σε δρόμο, ενώ από πλευράς κοινοχρήστων ένα ενδεικτικό κόστος είναι στα 20 ευρώ. Η περιοχή είναι πολύ καλή, εξυπηρετείται από μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ και οι προοπτικές είναι παραπάνω από καλές δεδομένου ότι μέχρι το 2024 αναμένεται να αναβαθμιστεί περαιτέρω, με τη λειτουργία και του νέου προορισμού της πόλης στο ακίνητο του Hilton Aθηνών που θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο, πολυτελείς κατοικίες, εστιατόρια αλλά και εμπορικά καταστήματα.

Πρός Πώληση: Διαμέρισμα 54τ.μ – Ιλίσια – Αθήνα – Κέντρο | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά, πατώντας πάνω δεξιά το “Αίτημα Επίσκεψης”.

Μονοκατοικία 235 τ.μ. ιδανική για οικογένειες στη Δροσιά

Μία πολύ άνετη μονοκατοικία επιφάνειας 235 τ.μ. βγαίνει προς πώληση στα βόρεια της Αθήνας, στην περιοχή της Δροσιάς με την τιμή της να διαμορφώνεται στις 480.000 ευρώ. Το ακίνητο, με έτος κατασκευής το 1982, διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, δύο κουζίνες και τρία μπάνια, διαθέτει επίσης ωραία ανοίγματα με πολύ μεγάλα μπαλκόνια, τζάκι και θέα σε πολύ πράσινο. Η μονοκατοικία είναι κτισμένη σε οικόπεδο 557 τ.μ., βρίσκεται στη γειτονιά της Ρέας και προσφέρεται για οικογένειες που θέλουν να ζούν έξω από τη βουή της πόλης, μέσα στο πράσινο και πάνω από όλα γύρω από ένα ασφαλές περιβάλλον. Οσον αφορά το ίδιο το κτίσμα είναι πολύ καλή κατασκευή με πολύ καλή κατάσταση των υλικών, ενώ για ζεστό νερό χρήσης διαθέτει και ηλιακό συλλέκτη.

Άνετο διαμέρισμα 103 τ.μ. στο Χαλάνδρι

Ένα πολύ άνετο διαμέρισμα 103 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο Χαλάνδρι, σε μία περιοχή που σταθερά προσελκύει μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων αγοραστών βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό μέσα στο Μάιο.

Η διαδικασία του πλειστηριασμού έχει οριστεί για τις 25/05/2022, ενώ ως τιμή πρώτης προσφοράς έχουν οριστεί τα 186.267 ευρώ. Το διαμέρισμα είναι ισογείου, διαθέτει δύο μπάνια και βρίσκεται σε πολύ ήσυχη και ασφαλή γειτονιά. Οσον αφορά το κτίσμα πρόκειται για πολύ καλή κατασκευή, διαθέτει δύο επιπλέον ορόφους και έχει κτιστεί το 2008. Στον ίδιο πλειστηριασμό περιλαμβάνεται ακόμη αποθήκη 14 τ.μ. με τιμή που έχει οριστεί στα 11.971 ευρώ, καθώς επίσης και θέση στάθμευσης 12 τ.μ. με τιμή στα 12.177 ευρώ.

Σε Πλειστηριασμό: Διαμέρισμα 103τ.μ – Χαλάνδρι – Αθήνα – Βόρεια | Prosperty (theprosperty.com)

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στα δεξιά σας.

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 2.000 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας, καταχωρήστε το εδώ