Eνα νέο hotspot για το real estate της Αθήνας είναι μία περιοχή που ήδη βρισκόταν, ούτως ή άλλως, στο «ραντάρ» Ελλήνων και ξένων αγοραστών, στο επόμενο διάστημα ωστόσο αναμένεται να απογειωθεί.

Ποια είναι αυτή; Μα η περιοχή γύρω από το Χίλτον, στα Ιλίσια που πρόκειται να μεταμορφωθεί στον ορίζοντα των επόμενων δυόμιση ετών έως το 2024. Τότε αναμένεται να λειτουργήσει ο νέος προορισμός της Αθήνας, ο πολυχώρος στο ιστορικό κτίριο της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας που θα περιλαμβάνει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο “Conrad” του ομίλου της Hilton, «επώνυμες» κατοικίες με τα brands Waldorf Astoria και Conrad επίσης του αμερικανικού γκρούπ, εμπορικά καταστήματα, πολυτελή εστιατόρια κ.α..

Τα Ιλίσια, που πήραν το όνομά τους από τον Ιλισό ποταμό -ο οποίος ρέει κάτω από τις οδούς Μιχαλακοπούλου, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Καλλιρρόης έχοντας υπογειοποιηθεί στο μακρινό παρελθόν σε ένα από τα έργα, για τα οποία έχει ασκηθεί πολλή κριτική- βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της ζήτησης από πωλητές και αγοραστές.

Στα πλεονεκτήματα είναι ότι βρίσκονται στην «καρδιά» της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση κάτω του 1,4 χλ. από τον Εθνικό Κήπο, το Προεδρικό Μέγαρο και τη Βουλή των Ελλήνων, συνδυάζοντας τα πάντα, με πολλαπλές επιλογές στη νυχτερινή ζωή (αφού είναι κοντά στο Κολωνάκι) και τον πολιτισμό (αφού είναι πολύ κοντά την Εθνική Πινακοθήκη και γνωστά μουσεία, όπως το Μουσείο Μπενάκη και το Κυκλαδικής Τέχνης), ενώ η περιοχή προσφέρεται για όσους επιθυμούν να έχουν εύκολη πρόσβαση και στην Πανεπιστημιούπολη.

Ακριβώς σε αυτή την περιοχή λοιπόν προσφέρονται τρία μοναδικά ακίνητα προς πώληση με υψηλά στάνταρντς σε όλα τα επίπεδα από τα υλικά κατασκευής μέχρι την ενεργειακή τους κλάση.

Μεζονέτα με θέα και 2 θέσεις στάθμευσης

Μία μεζονέτα με θέα, ιδανική για ζευγάρια που αναζητούν ένα πολύ μοντέρνο σπίτι στην «καρδιά» της πόλης. Το σπίτι βρίσκεται στον τέταρτο όροφο μιας καινούριας, πολύ σύγχρονης πολυκατοικίας, που είναι υπό κατασκευή και θα είναι έτοιμη την επόμενη χρονιά.

Πρόκειται για διαμέρισμα τετάρτου ορόφου, 64 τ.μ. με άριστη διαρρύθμιση που πωλείται στην τιμή των 218.000 ευρώ και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το διαμέρισμα διαθέτει και μια θέση στάθμευσης, η οποία δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Πρόκειται για ένα ακίνητο σε μοναδική θέση, στη γειτονιά του Χίλτον, πολύ κοντά στην Εθνική Πινακοθήκη, στο Άλσος των Ιλισίων κ.τ.λ..

Στα ατού του διαμερίσματος, πέραν φυσικά της θέας, είναι το γεγονός ότι κατατάσσεται σε υψηλή ενεργειακή κλάση Α+, με φυσικό αέριο, έχοντας για ζεστό νερό χρήσης και ηλιακό συλλέκτη, ενώ το κτίριο έχει πρόσβαση και για ΑΜΕΑ. Φυσικά, προσφέρονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις με μίνιμαλ σχεδιασμό και σύγχρονα υλικά, εντοιχισμένα και πολύ μοντέρνα έπιπλα κουζίνας, ακόμη και καμινάδα στον απορροφητήρα.

Προς Πώληση: Μεζονέτα 64τ.μ – Ιλίσια – Αθήνα – Κέντρο | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά, πατώντας «Αίτημα Επίσκεψης» στα δεξιά σας

Καινούριο, άνετο διαμέρισμα 68 τ.μ.

Ένα ολοκαίνουριο διαμέρισμα με πολύ καλή διαρρύθμιση, διαθέσιμο σε ένα χρόνο από σήμερα, τον Απρίλιο του 2023 διατίθεται αυτή την στιγμή στη γειτονιά του Χίλτον, έχοντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Από τον πολύ σύγχρονο σχεδιασμό μέχρι την υψηλή ενεργειακή κλάση. Το σπίτι είναι πρώτου ορόφου, έχει συνολική επιφάνεια 68 τ.μ. και  βγαίνει στην αγορά στην τιμή των 196.000 ευρώ.

Πρόκειται για διαμέρισμα που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δύο θέσεις στάθμευσης και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α+, διαθέτοντας και ηλιακό συλλέκτη για ζεστό νερό χρήσης. Το σπίτι βρίσκεται στον πρώτο όροφο μίνιμαλ πολυκατοικίας υπό κατασκευή, διαθέτει βορειοδυτικό προσανατολισμό, έχει εύκολη πρόσβαση στο Άλσος των Ιλισίων και προσφέρεται είτε για ζευγάρια, είτε για επαγγελματίες που θέλουν να βρίσκονται κοντά στο κέντρο της Αθήνας, είτε ακόμη και για επενδυτές, Έλληνες ή ξένους που θέλουν να τοποθετήσουν τα χρήματά τους σε μία περιοχή που θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο μετά και το νέο project που είναι σε εξέλιξη στο ιστορικό κτίριο της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο Χίλτον.

Προς Πώληση: Όροφος 68τ.μ – Ιλίσια – Αθήνα – Κέντρο | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά, πατώντας «Αίτημα Επίσκεψης» στα δεξιά σας.

Εντυπωσιακά ανακαινισμένο διαμέρισμα 75 τ.μ.

Μπορεί ένα διαμέρισμα προηγούμενων δεκαετιών να μεταμορφωθεί σε απολύτως σύγχρονο με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό; Η απάντηση είναι καταφατική όταν πρόκειται για αυτό το διαμέρισμα των 75 τετραγωνικών μέτρων που έχει αναμορφωθεί πλήρως αποκτώντας πολύ σύγχρονο σχεδιασμό.

Το σπίτι είναι στη γειτονιά των Κάτω Ιλισίων και διαθέτει ενιαία και πολύ σύγχρονη κουζίνα- σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, ενώ βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας του 1966. Είναι διαμπερές, με βορειοανατολικό/ ανατολικό προσανατολισμό, έχει θέα πράσινο και προς την πόλη, μπροστά ακριβώς σε πεζοδρόμιο με πράσινο, ενώ για θέρμανση χρησιμοποιείται αέριο και για ζεστό νερό ηλιακός συλλέκτης. Η τιμή πώλησης για το ακίνητο είναι στις 175.000 ευρώ.

Το διαμέρισμα προσφέρεται και για επενδυτικούς σκοπούς, δεδομένου ότι βρίσκεται σε μία περιοχή που έχει κοντά τα πάντα, κάτω του μισού χιλιομέτρου από σούπερ μάρκετ, με εύκολη πρόσβαση και σε μέσα μεταφοράς.

Προς Πώληση: Διαμέρισμα 75τ.μ – Ιλίσια – Αθήνα – Κέντρο | Prosperty (theprosperty.com)

Δείτε το ακίνητο από κοντά, πατώντας «Αίτημα Επίσκεψης» στα δεξιά σας.

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 2.000 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας, καταχωρήστε το εδώ