Fine Houses

Τρία πολύ «βολικά» διαμερίσματα σε Ηλιούπολη, Πετρούπολη και Σαρωνίδα

  • newsroom


Στην Ηλιούπολη, στην Πετρούπολη και στη Σαρωνίδα

Τα μικρά διαμερίσματα είναι σταθερά, ακόμη και στη διάρκεια της προηγούμενης δημοσιονομικής κρίσης στην πρώτη γραμμή της ζήτησης είτε από ενδιαφερομένους που ψάχνουν ένα βολικό σπίτι για ιδιοκατοίκηση, είτε ακόμη και από αυτούς που μπορεί να αναζητούν ένα επενδυτικό ακίνητο ώστε να τοποθετήσουν διαθέσιμα κεφάλαια και να λαμβάνουν ένα σταθερό εισόδημα από τα ενοίκια. Όταν ένα μικρό διαμέρισμα βρίσκεται και σε μία ωραία περιοχή που έχει κοντά πράσινο ή θάλασσα τότε έχει ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα για την αγορά του. Ακριβώς αυτή η περίπτωση είναι των τριών διαμερισμάτων από 29 έως 60 τετραγωνικών μέτρων που διατίθενται στις περιοχής της Ηλιούπολης, της Πετρούπολης και της Σαρωνίδας.

Άνετο διαμέρισμα 60 τ.μ. στην Ηλιούπολη

Ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μέτρων βγαίνει σε πλειστηριασμό μέσα στο Μάιο σε μία περιοχή όπως η Ηλιούπολη, η οποία συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένου ότι διαθέτει και αρκετό πράσινο. Το διαμέρισμα είναι ισογείου και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο με τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό να έχει οριστεί για τις 25/05/2022. Πρόκειται για σπίτι χτισμένο σε διώροφη, καλοδιατηρημένη κατασκευή του 1969 σε οικόπεδο 344 τ.μ. σε μία γειτονιά με φαρδείς δρόμους και ανοίγματα ενώ και η πρόσοψη του ακινήτου είναι μπροστά σε πράσινο. Ο πρώτος γύρος του πλειστηριασμού, ως προς την τιμή, είναι στις 83.000 ευρώ.

 Σε Πλειστηριασμό: Διαμέρισμα 60τ.μ – Ηλιούπολη – Αθήνα – Νότια | Prosperty (theprosperty.com)

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στα δεξιά σας & έπειτα πατήστε “Υποβολή”.

Διαμέρισμα 50 τ.μ. με πάρκινγκ στην Πετρούπολη

Ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών μέτρων τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό σε ένα δίμηνο στην περιοχή της Πετρούπολης. Πρόκειται για διαμέρισμα πρώτου ορόφου το οποίο μάλιστα διαθέτει και μία θέση στάθμευσης σε πιλωτή. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο και βρίσκεται σε πολυκατοικία τεσσάρων ορόφων κατασκευής του 2004. Η γειτονιά είναι πολύ καλή και πολύ ασφαλής και ειδικά η συγκεκριμένη πολυκατοικία είναι χτισμένη σε ύψωμα με ωραία ανοίγματα, θέα και πρόσβαση στους γύρω λόφους που έχουν και πολύ πράσινο.  Η τιμή του πρώτου γύρου, όπως έχει οριστεί είναι στις 94.400 ευρώ, ενώ ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 27/05/2022. Στην ίδια διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού βγαίνει και αποθήκη 4 τ.μ. με τιμή στις 1.400 ευρώ.

 Σε Πλειστηριασμό: Διαμέρισμα 50τ.μ – Πετρούπολη – Αθήνα – Δυτικά | Prosperty (theprosperty.com)


Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στα δεξιά σας & έπειτα πατήστε “Υποβολή”.

Εξοχική κατοικία 29 τ.μ. στη Σαρωνίδα ανακαινισμένη το 2022

Ένα μικρό, πλήρως ανακαινισμένο όμως και πολύ λειτουργικό διαμέρισμα  βγαίνει προς πώληση στη Σαρωνίδα, σε μία περιοχή πολύ κοντά στην Αθήνα που προσφέρεται για γρήγορες, ακόμη και καθημερινές αποδράσεις. Η τιμή πώλησης είναι στις 60.000 ευρώ. Πρόκειται για σπίτι 29 τ.μ., ολικά ανακαινισμένο μέσα στο 2022 με πολύ σύγχρονα και μοντέρνα υλικά το οποίο βρίσκεται σε πολυκατοικία, δύο ορόφων, κατασκευής του 1969. Είναι ισόγειο και διαθέτει τα πάντα: Από μία πλήρως λειτουργική κουζίνα μέχρι ένα πολύ όμορφο και σύγχρονο μπάνιο, πέραν φυσικά του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα, στο κέντρο της Σαρωνίδας στην παραλιακή της περιοχή. Το διαμέρισμα είναι ουσιαστικά έτοιμο προς πώληση και διατίθεται προς πώληση επιπλωμένο με πλήρη όλα του τα έγγραφα.  Σε κοντινή απόσταση 600- 700 μέτρων βρίσκονται και σούπερ μάρκετ για τις καθημερινές αγορές.

 Πρός Πώληση: Διαμέρισμα 29τ.μ – Σαρωνίδα – Αθήνα – Νότια | Prosperty (theprosperty.com)

>Δείτε το ακίνητο από κοντά επιλέγοντας στα δεξιά σας “Αίτημα Επίσκεψης”.

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 2.000 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας, καταχωρήστε το εδώ