Κάθε εβδομάδα επιλέγουμε τα κορυφαία δωμάτια ελληνικών ξενοδοχείων με κριτήριο τη μοναδική τους θέα.

Αρίστη, όλη η Ηπειρος σ’ ένα παράθυρο. Το σύμπαν της Ηπείρου αποτελείται από χαράδρες, βουνά, φιδωτούς δρόμους, εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς. Περιέχει το φως του ήλιου που διαθλάται στην κρυστάλλινη ηπειρώτικη ατμόσφαιρα, δεκάδες αποχρώσεις του πράσινου, από τη φύση που οργιάζει και άλλες τόσες αποχρώσεις του καφέ, κάθε φθινόπωρο που όλα ετοιμάζονται για τη χειμερινή ξεκούρασή τους.

Δωμάτιο με θέα: Τo Superior Double του Aristi Mountain Resort & Villas
Δωμάτιο με θέα: Τo Superior Double του Aristi Mountain Resort & Villas
Δωμάτιο με θέα: Τo Superior Double του Aristi Mountain Resort & Villas

Η θέα από το παράθυρο στη Superior Double του Aristi Mountain Resort & Villas, εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την αρχετυπική ουσία της Ηπείρου. Οι πύργοι της Αστράκας, οι εντυπωσιακοί πέτρινοι σχηματισμοί στην κορυφή της Τύμφης στεφανώνουν την εικόνα από τα δεξιά. Το Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο είναι στο φόντο, με τις φουρκέτες του δρόμου να σκαρφαλώνουν το βουνό και να δημιουργούν ονειρικές εικόνες την ώρα του δειλινού. Η χαράδρα του Βίκου με τον ορμητικό Βοϊδομάτη στην καρδιά του, ολοκληρώνει την αίσθηση του μεγαλείου και τη δύναμη της φύσης που σε κατακλύζει σε κάθε γωνιά του Aristi Mountain Resort & Villas.

Η θέα είναι μαγική κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε εποχή του χρόνου. Οι ομίχλες δημιουργούν ονειρικές συνθέσεις, ο ήλιος λάμπει μ’ έναν τρόπο που μόνο στην Ηπείρο το βλέπεις, το μούχρωμα του δειλινού φτιάχνει από μόνο του ιστορίες. Το κατάλευκο του χιονιού αποτελεί την κορωνίδα. Το Aristi Mountain Resort & Villas, χτισμένο στο υψηλότερο σημείο της Αρίστης, ένας από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδος είναι ένα καταφύγιο ομορφιάς, παραδοσιακής λειτουργικής αρχιτεκτονικής και αληθινής φιλοξενίας. Πολυβραβευμένο και πανέμορφο, δημιουργεί ένα μικρό επίγειο παράδεισο στην καρδιά του Ηπειρώτικου σύμπαντος. Ιδανικό για να εξερευνήσει κανείς τα Ζαγοροχώρια και απολύτως κατάλληλο για βαθιά ξεκούραση και μέρες αναζωογόνησης, μ’ ένα ονειρεμένο spa να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Ατμοσφαιρικοί χώροι, παραμυθένιες σοφίτες, σουίτες και βίλες, όπως το ιδανικό σπίτι που θα θέλαμε να έχουμε στο βουνό. Κορωνίδα της φιλοξενίας στο Aristi Mountain Resort & Villas είναι η κουζίνα του. Τα τσουκάλια μπαίνουν στη φωτιά και οι γεύσεις εμπεριέχουν μνήμες, παράδοση και γευστικές ανατροπές. Ολα τα αγαθά της Ηπειρώτικης γης, με παραδοσιακές ντόπιες συνταγές, στρώνουν το τραπέζι. Ο ηπειρώτικος αμπελώνας, με τις Ντεμπίνες τους, τα Ξινόμαυρα και τα μοναδικά τσίπουρα, ολοκληρώνουν τη γαστρονομική εμπειρία. Μια εμπειρία ανακάλυψης και απόλαυσης.

www.aristi.eu Αρίστη Ζαγορίου