Η τσάντα από την συλλογή KidSuper x Louis Vuitton είναι πλήρως λειτουργική και βεβαίως πολύ σπάνια.

Η αισθητική του Streetwear από το studio KidSuper ένωσε τις δυνάμεις του με τον γαλλικό οίκο για μια έξυπνη τσάντα φωτογραφικής μηχανής, τόσο στις λειτουργίες της ως μηχανή όσο και ως μια υπέρκομψη τσάντα. Είναι ένα εξαιρετικά στιλάτο, εντυπωσιακό αξεσουάρ, αλλά και μια λειτουργική φωτογραφική μηχανή.

Η πιο περιττή πολυτέλεια είναι γεγονός: Η τσάντα Louis Vuitton που είναι και φωτογραφική μηχανή

Μοιάζει με μια vintage, φορητή κινηματογραφική κάμερα, αλλά είναι μια από τις πιο προηγμένες τσάντες που έχουμε συναντήσει εδώ και πολύ καιρό. Διαθέτει μια λαβή για να τη μεταφέρετε και ένα λουράκι για τον καρπό, ώστε να μην ξεγλιστράει από το χέρι σας όταν τραβάτε βίντεο.
Σχεδιασμένη από τον οραματιστή ιδρυτή της Kidsuper, Colm Dillane, είναι ένα πραγματικό αριστούργημα design και λειτουργίας. Κατασκευασμένη από υλικά κορυφαίας ποιότητας, η τσάντα διαθέτει τη χαρακτηριστική δεξιοτεχνία του oίκου Louis Vuitton, σε συνδυασμό με την ξεχωριστή streetwear αισθητική της Kidsuper. Οπως και να έχει, πρόκειται όμως για την απόλυτη υπερβολή στην υπηρεσία της συλλεκτικής πολυτέλειας.

Ο 31χρονος ιδιόρρυθμος Νεοϋορκέζος, Colm Dillane και πρόσφατος προσκεκλημένος σχεδιαστής της Louis Vuitton, από έφηβος σχεδίαζε μπλουζάκια με μεταξοτυπία, μέχρι να γίνει δεκτός στο κλαμπ της υψηλής μόδας. Ασχολήθηκε με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ακολούθησε τον ακαδημαϊκό δρόμο με πτυχίο μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Το μικρόβιο της μόδας δεν έφυγε ποτέ από μέσα του και τον Ιούνιο του 2019, η πρώτη πασαρέλα του οίκου KidSuper έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Οι δημιουργίες του έκαναν αίσθηση και ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως η Puma και η LVMH. «Θέλω να είναι σαφές πόσο σκληρά δούλεψα, πόσες λίγες διασυνδέσεις είχα κάποτε, πόσες διαφορετικές δεξιότητες έπρεπε να μάθω – συμπεριλαμβανομένης της ραπτικής, του μοντάζ, της ζωγραφικής και του animation. Ξέρω ότι είναι απροσδόκητο, αλλά ίσως τελικά έχω δουλέψει αρκετά σκληρά για να το αξίζω αυτό», δήλωσε ο Dillane.

Δεν πρόκειται για απλώς ένα κομψό αξεσουάρ. Η τσάντα της φωτογραφικής μηχανής είναι πλήρως λειτουργική και εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων δημιουργών και φωτογράφων. Ενα απόλυτα λειτουργικό gadget με ευρύχωρες θήκες που προσφέρουν άφθονο χώρο για εξοπλισμό κάμερας, φακούς και αξεσουάρ. Η υπερβολή στην υπηρεσία της συλλεκτικότητας.
Credits: Instagram: @kidsuper