Κάθε εβδομάδα επιλέγουμε τα κορυφαία δωμάτια ελληνικών ξενοδοχείων με κριτήριο τη μοναδική τους θέα.

Με θέα στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, η σουίτα με το No 117, αποτελεί ένα από τα εμβληματικά δωμάτια του ξενοδοχείου, καθώς τα μεγάλα παράθυρα μεταφέρουν στον επισκέπτη την αίσθηση της άνεσης και της φιλοξενίας. Παράλληλα, είναι αυτές οι εικόνες που τον συνδέουν με την περιοχή και φέρνουν μπροστά στα μάτια του, τη νωχελικότητα της λίμνης, σε απόλυτη αρμονία με τον κατάφυτο νησάκι των Ιωάννινων. Το άνετο king size κρεβάτι με τα επώνυμα στρώματα, τα ποιοτικά λευκά είδη, αλλά και η διακόσμηση στους τοίχους, σε συνδυασμό με τη φλοράλ αισθητική της πολυθρόνας, δημιουργούν έναν χώρο ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Τo μπάνιο είναι καλυμμένο με ορθογώνιας κοπής λευκά μάρμαρα, εντείνοντας ακόμη περισσότερο την αίσθηση της προσιτής πολυτέλειας.

Δωμάτιο με θέα: H σουίτα 117 του Hotel du Lac στα Ιωάννινα

Δωμάτιο με θέα: H σουίτα 117 του Hotel du Lac στα Ιωάννινα

Δωμάτιο με θέα: H σουίτα 117 του Hotel du Lac στα Ιωάννινα

Δωμάτιο με θέα: H σουίτα 117 του Hotel du Lac στα Ιωάννινα

Το ξενοδοχείο, το οποίο χαρακτηρίζεται και ως τοπόσημο των Ιωαννίνων, αποτελείται από σύμπλεγμα 4 κτιρίων τα οποία συνδέονται υπογείως, ενώ οι χώροι συνδυάζουν τη λιτότητα στη διακόσμηση με την παραδοσιακή ηπειρώτικη αρχιτεκτονική. Μεγάλα σαλόνια, έργα τέχνης, χαλιά, βαριές κουρτίνες και όμορφα διακοσμητικά, μετατρέπουν τους χώρους σε χώρο φιλοξενίας με επίκεντρο τον επισκέπτη. Μαζί με το αυτόνομο συνεδριακό κέντρο, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο της Ηπείρου, το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 13 σύγχρονες και υψηλής αισθητικής συνεδριακές αίθουσες, με δυναμικότητα που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 2000 άτομα.

Στα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου, στο La Buvette αλλά και στο fine dining, εστιατόριο Du Sel, σερβίρονται πιάτα με βάση την εποχικότητα και τις αρχές της εντοπιότητας. Πολλά από τα υλικά προέρχονται από την Ηπειρο, οι τεχνικές ενσωματώνουν στοιχεία της ηπειρώτικης κουζίνας σε μία ωραία ισορροπία με διεθνείς τάσεις.

Eνα άλλο σημαντικό κεφάλαιο του ξενοδοχείου είναι το Spa du Lac, το οποίο αναπτύσσεται σε 700 τ.μ. και διαθέτει άνετη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, με φυσικό φως, καμπίνες θεραπειών μασάζ, χαμάμ, σάουνα, τζακούζι. www.hoteldulac.gr