Η διατροφή που επιλέγουμε στην καθημερινότητα μας αποτελεί μια προσωπική απόφαση για την υγεία και ευεξία μας. Ωστόσο, οι περιβαλλοντικές προεκτάσεις των διατροφικών μας συνηθειών, γίνονται όλο και ισχυρότερες, γεγονός που οι νέες γενιές δείχνουν να αναγνωρίζουν και να κατανοούν.

Στις μέρες μας, οι νέοι άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο σε μια διατροφή βασισμένη σε τροφές φυτικής προέλευσης αντιλαμβανόμενοι τη σημασία μιας ισορροπημένης διατροφής αλλά και τη συμβολή των φυτικών τροφών στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Σημαντικό tip: Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι η βιώσιμη διατροφή δεν αποτελεί μια διατροφή vegan ή vegetarian αλλά μια ισορροπημένη διατροφή που βασίζεται περισσότερο στα τρόφιμα φυτικής προέλευσης χωρίς να αποκλείει τα ζωικά που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας.

Οι νεότερες γενιές μας δείχνουν τον δρόμο. Προς αυτή την κατεύθυνση, η Nestlé, με βασικό της σκοπό να αναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής ενισχύοντας την ποιότητα της ζωής για όλους, σήμερα και στο μέλλον, δημιουργεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων με στόχο να υποστηρίξει όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν φυτικές διατροφικές συνήθειες, με τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής γεύσης.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτών των επιλογών αποτελούν η σειρά προϊόντων Garden Gourmet, που περιλαμβάνει μοναδικές επιλογές σε φυτικά burgers, λουκάνικα και nuggets, το φυτικό ρόφημα Wunda, ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του Cappuccino, καθώς και η νέα KitKat Vegan, με την ίδια τραγανή και κρεμώδη αίσθηση, τώρα με απολαυστική vegan, plant-based σοκολάτα.

 

Η βιώσιμη διατροφή δεν είναι απλά μια τάση που σε λίγο καιρό θα αποτελεί παρελθόν. Είναι μια ανάγκη που ήρθε για να μείνει με επιλογές πολύ γευστικές, έτοιμες να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς από εμάς. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε συνήθειες. Για την υγεία μας και την υγεία του πλανήτη.