Sponsored Content

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι ουσιαστικά είναι μία εφαρμογή στο Smartphone μας, η οποία με τη λειτουργία NFC, μάς επιτρέπει να έχουμε σε ψηφιακή μορφή την ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησης αλλά και τις κάρτες μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε όλες τις συναλλαγές μας με αυτό.

Ως γνωστόν, το NFC (Near Field Communication) είναι η τεχνολογία που επιτρέπει σε δύο συσκευές όπως το Smartphone και ένα τερματικό πληρωμών να επικοινωνούν μεταξύ τους όταν βρίσκονται κοντά. Το NFC υποστηρίζεται από την πλειονότητα των) Smartphone και από αρκετά Smartwatch  που χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Android και iOS.

Το Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη και πανεύκολη εφαρμογή, μέσα από την οποία ο καταναλωτής κερδίζει πολλά: ταχύτητα, ασφάλεια (έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων), ευκολία, μείωση βάρους στην τσέπη μας (δεν χρειαζόμαστε πια το κλασικό πορτοφόλι), καλύτερη παρακολούθηση των εξόδων μας, πόντους ανταμοιβής. Παράλληλα, πολλές εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα καταχώρησης των εγγράφων τους στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (π.χ. αεροπορικές εταιρείες, εισιτήρια ΜΜΜ, εισιτήρια συναυλιών κ.λπ.), κάνοντας ακόμη πιο εύκολη της ζωή μας.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να βάλεις το Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι στην καθημερινότητά σου. Το 62% των ανθρώπων κάποια στιγμή στη ζωή του έχει χάσει το πορτοφόλι του, με όλα τα αρνητικά επακόλουθα. Ο χρόνος επανέκδοσης των εγγράφων που έχει κάποιος μέσα στο πορτοφόλι του εκτιμάται σε αρκετές ημέρες, συν την όλη αναστάτωση και την διακινδύνευση του να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε προσωπικά μας έγγραφα και κάρτες. Στον αντίποδα, το Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι είναι ασφαλές, καθώς τα προσωπικά δεδομένα στο Smartphone παραμένουν ασφαλή με τη χρήση του μοναδικού δακτυλικού αποτυπώματος (Touch ID) ή του προσώπου (Face ID).

Γιατί, λοιπόν, να μένεις πίσω; Στο Πλαίσιο θα βρεις τη λύση που σας ταιριάζει, μέσα από μια τεράστια γκάμα συμβατών συσκευών, αλλά και οδηγίες χρήσης, μυστικά και tips από τους Plaisio Experts.

Στα 24 καταστήματα (ή στο Plaisio.gr) μπορείς να επιλέξεις Smartphone βάσει:
1. Λειτουργικού συστήματος που σε εξυπηρετεί.
2. Άλλων χαρακτηριστικών όπως ο επεξεργαστής, το μέγεθος και η ποιότητα της οθόνης, η ανάλυση της κάμερας και οι επιλογές φακών ή ο αποθηκευτικός χώρος.
3. Του τι είδους χρήστης είσαι:

–           Σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες;
–           Σου αρέσει το mobile gaming;
–           Παρακολουθείς βίντεο και ακούς μουσική;
–           Είσαι επαγγελματίας και το smartphone είναι εργαλείο δουλειάς;

Ανάλογα με το τι χρήστης είσαι, διάλεξε το smartphone με τα «σωστά» χαρακτηριστικά που θα μεγιστοποιήσουν τη χρησιμότητά του.

Και επειδή το smartphone, είναι μια συσκευή την οποία χρησιμοποιούμε καθημερινά και πάρα πολύ, με το Πλαίσιο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αφού μπορείς με την υπηρεσία «Προστασία Συσκευής», να ξενοιάσεις από όλα τα παρακάτω για 1 χρόνο:

  • Δανεική συσκευή κατά τη διάρκεια επισκευής
  • Θραύση οθόνης
  • Πτώση υγρού
  • Κάλυψη ενός γεγονότος εντός της διάρκειας του προγράμματος
  • Δωρεάν μεταφορά δεδομένων από την παλιά συσκευή*
  • Εγγύηση επισκευής
  • Δωρεάν έλεγχος καλής λειτουργίας συσκευής
  • Αντικατάσταση σε αδυναμία επισκευής
  • Πανελλαδική τεχνική κάλυψη

*Ισχύει μόνο κατά την αγορά του σχετικού πακέτου.

Στο Πλαίσιο θα βρεις έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για να βρείτε μαζί το προϊόν που καλύπτει πλήρως της ανάγκες σου. Αν όλα αυτά σου ακούγονται πρωτόγνωρα, οι Plaisio experts, θα σου λύσουν με μια επίσκεψη στο Πλαίσιο όλες τις απορίες και θα σας εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι και για το ηλεκτρονικο πορτοφόλι.