search icon

Αγορές

Ideal: Άλλαξε «χέρια» το 2,5% των μετοχών – Πέρασαν πακέτα 2,9 εκατ. ευρώ

Οι συναλλαγές έγιναν στην τιμή των 3,40 ευρώ

Μεγάλα πακέτα μετοχών «πέρασαν» το πρωί της Πέμπτης στη μετοχή της Ideal Holdings, καθώς μέσω προσυμφωνημένων συναλλαγών άλλαξε «χέρια» το 2,5% των μετοχών. 

Πρόκειται συγκεκριμένα, για πακέτα αξίας 2,9 εκατ. ευρώ και όγκου 870.000 τεμαχίων. Οι συναλλαγές έγιναν στην τιμή των 3,40 ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney, πωλητές του 2,5% είναι ο παλιοί μέτοχοι της Three Cents, η οποία προσφάτως πωλήθηκε στην Coca – Cola 3E, ενώ αγοραστές είναι μεγάλα ιδιωτικά χαρτοφυλάκια.  

Δεδομένου ότι η μετοχή της εισηγμένης έκλεισε την Τετάρτη στα 3,49 ευρώ, είναι εύλογο σήμερα να δέχεται ήπιες πιέσεις, οι οποίες μέχρι στιγμής κυμαίνονται στο 0,5%. 

Ας σημειωθεί ότι η Ideal «μετράει» συνολικές απώλειες 2,8% από τις αρχές του έτους, υπο-αποδίδοντας σε σχέση με τον Γενικό Δείκτη.  

Σε πρόσφατη έκθεσή της, πάντως, η Pantelakis Securities υποστήριζε ότι η «δίκαιη» αξία της Ideal προσδιορίζεται κατά 51% υψηλότερη, δηλαδή στα 211,5 εκατ. ευρώ από 139 εκατ. ευρώ σήμερα.

Διαβάστε επίσης

Ο μέτοχος Α2, το ΚαΚαΠα και ένα (τόσο δα) «ξεπλυματάκι», οι δυο που αγοράζουν Σέριφο, το Κολέγιο Ελληνικού και μια βαλίτσα με 1 εκατ. ευρώ

Η “μαμά Μαρία”, τα 3 αδέλφια και ο γραφίστας – Απίθανες ιστορίες Ελλήνων που άνοιξαν δουλειές στο Παρίσι

Νίκος & Άλεξ Σγουρός: Οι επιχειρηματίες που ταΐζουν με «greek souvlaki» το Νταβός (pics)

Exit mobile version