Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Οι ευρωπαϊκές μετοχές παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες μετά από άνοδο τριών ημερών, ενώ κατευθύνονται προς τη μεγαλύτερη άνοδο από τον Φεβρουάριο του 2015.

Η BNP Paribas επέδειξε άνοδο 3,1%, μετά από τη δήλωση των μεγαλύτερων κερδών εδώ και τρία χρόνια. Η ισπανική CaixaBank έπεσε κατά 1,8% ενώ η Lloyds Banking Group επέδειξε μικρή πτώση μετά από τη μείωση του καθαρού επιτοκιακού περιθωρίου τους.

Ο δείκτης Stoxx Europe 600 επέδειξε πτώση μικρότερη του 0,1% από το πρωί. Έχει, συνολικά, επιδείξει άνοδο της τάξης του 3,9% μόνο τον Ιούλιο, μετά από την συμφωνία που επετεύχθη για την Ελλάδα.

Τα κέρδη από εταιρίες όπως η Deutsche Bank και η PSA Peugeot Citroen, συνδυασμένα με πολλαπλές πωλήσεις και συμφωνίες, έχουν δώσει ώθηση στο Stoxx 600 της τάξης του 0,4% μόνο αυτή την εβδομάδα.