search icon

Bloomberg

Domino’s: Συμφωνία για παραγελίες μέσω εφαρμογών τρίτων – Άλμα της μετοχής

Η συμφωνία θα επιτρέψει στους αμερικανούς πελάτες της Domino’s να παραγγέλνουν την πίτσα τους μέσω των εφαρμογών Uber Eats και Postmates

Άλμα σημειώνουν οι μετοχές της Domino’s Pizza μετά τη ανακοίνωση της συμφωνίας με την Uber Technologies για τη πραγματοποίηση παραγγελιών μέσω εφαρμογών της δεύτερης.

Η συμφωνία θα επιτρέψει στους αμερικανούς πελάτες της Domino’s να παραγγέλνουν την πίτσα τους μέσω των εφαρμογών Uber Eats και Postmates, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που επικαλείται το Bloomberg. Παρά τη χρήση διαφορετικής πλατφόρμας για την παραγγελία η παράδοσή τους θα γίνεται τους οδηγούς της Domino.

«Δεδομένου ότι ορισμένοι πελάτες παραγγέλνουν μόνο από την εφαρμογή Uber Eats, αυτή η συμφωνία θα μπορούσε να καταστήσει τη Domino διαθέσιμη σε εκατομμύρια νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο», αναφέρει σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Domino, Ράσελ Γουάινερ.

Οι μετοχές της Domino σημείωσαν άλμα κατά 12% προσυνεδριακά στη Wall Street ενώ πλέον διαπραγματεύονται με άνοδο άνω του 10%, καταγράφοντας μία από τις καλύτερες επιδόσεις της εταιρείας από τον Ιούλιο του 2021.

Όπως αναφέρει το Bloomberg η Domino θα ξεκινήσει πιλοτικά την υπηρεσία σε τέσσερις περιοχές το φθινόπωρο και έως το τέλος του 2023 θα την επεκτείνει σε ολόκληρη τη χώρα. Η συμφωνία προβλέπει την αποκλειστική χρήση του Uber Eats για την Domino έως το 2024.

Όπως υποστηρίζει η Domino’s η συνεργασία της αυτή θα τη βοηθήσει να αποκτήσει πρόσβαση σε νέους πελάτες και αναμένει «σημαντική αύξηση στον αριθμό “διαμεσολαβημένων” παραγγελιών» μόλις η υπηρεσία θα είναι καθολικά διαθέσιμη.

Η Domino’s, με έδρα το Μίσιγκαν, επωφελήθηκε από την αυξημένη ζήτηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά τα τελευταία τρίμηνα καταγράφει δυσκολίες καθώς η αύξηση του πληθωρισμού στρέφει όλο και περισσότερους Αμερικανούς στον περιορισμό των παραγγελιών φαγητού.

Διαβάστε ακόμη 

«Πράσινη Συμφωνία» στο Ευρωκοινοβούλιο: Ψηφίστηκε ο νόμος με τις πιο «ανίερες» συμμαχίες στην ιστορία της ΕΕ

ΙNG: Η Ελλάδα θα παραμείνει πόλος ανάπτυξης στην Ευρώπη – Oι ευκαιρίες για τη δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη

Αγνοείται το «φρένο» στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Κέρδη άνω του 2% σε τράπεζες και Motor Oil

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Exit mobile version