Με δυσκολίες ξεκίνησε η εβδομάδα για τους επιβάτες που ταξίδευαν από και προς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, καθώς και οι τρεις σιδηροδρομικές γραμμές που συνδέουν το αεροδρόμιο με την πόλη παρουσίασαν  ταυτόχρονα βλάβες.

Η νέα γραμμή Elizabeth Line, καθώς και οι γραμμές Heathrow Express και Piccadilly προς το Heathrow διακόπηκαν για πολλαπλούς λόγους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Transport for London. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχαν αναρτήσεις από επιβάτες που έλεγαν ότι είχαν κολλήσει στα τρένα του Heathrow Express χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν, ενώ άλλοι ήταν βέβαιοι ότι θα χάσουν τις πτήσεις τους.

Σήμερα, μάλιστα, ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ πρόκειται θα παραστεί στην παγκόσμια επενδυτική σύνοδο κορυφής στο Λονδίνο, στην οποία θα παρευρεθούν ηγέτες εταιρειών, όπως ο Ντέιβιντ Σόλομον της Goldman Sachs και ο Τζέιμι Ντίμον της JPMorgan, επισημαίνει το Bloomberg.

Η γραμμή Elizabeth Line, η οποία άνοιξε το 2022 έπειτα από χρόνια καθυστερήσεων και υπέρβαση του προϋπολογισμού, δεν είχε δρομολόγια προς το Χίθροου λόγω βλάβης στο σήμα, ενώ η γραμμή Piccadilly Line δεν είχε δρομολόγια λόγω συναγερμού για πυρκαγιά στη διαδρομή, ανέφερε η TfL στον ιστότοπό της. Το Heathrow Express καθυστέρησε λόγω βλάβης της αμαξοστοιχίας, ανέφερε η υπηρεσία σε ανάρτησή της στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης X.

Διαβάστε ακόμη

Στη Βουλή η «κόντρα» για το ιδιωτικό χρέος – Οι παρεμβάσεις για τράπεζες, servicers, Φορέα και «Ηρακλή»

Εθνική Τράπεζα: Σπάει τα ρεκόρ ο τουρισμός το 2023 παρά τις αντίξοες συνθήκες (διάγραμμα)

Edison: Βραχυπρόθεσμες προκλήσεις για τον ΟΠΑΠ στο γ΄τρίμηνο αλλά μεγαλύτερη αξία στο μέλλον

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ