Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Εκτακτη συνεδρίαση της ηγεσίας του κόμματος του Ερντογάν πραγματοποιείται το Σάββατο για να αποφασιστεί η στάση της κυβέρνησης το προσεχές διάστημα.

Σημειώνεται ότι, τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός των συγκρούσεων από τους οποίους οι δύο ήταν διαδηλωτές και ο ένας αστυνομικός, ενώ χιλιάδες έχουν τραυματιστεί στα επεισόδια.

Σύμφωνα με την «Zaman», ο Τούρκος Πρωθυπουργός έχει ξεσηκώσει με την άκαμπτη στάση του ένα ευρύ φάσμα του λαού, που τον κατηγορεί για αυταρχισμό και συνεχείς παρεμβάσεις στην ιδιωτική τους ζωή. Επισημαίνουν ότι, αποκορύφωμα των πρακτικών αυτών ήταν ο περιορισμός της πώλησης και προώθησης του αλκοόλ, τα σχόλια για τον τρόπο ένδυσης των γυναικών και οι δηλώσεις που αφορούσαν στον αριθμό των παιδιών που θα πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στην χώρα.

Η κατάσταση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης είναι της τελευταίες μέρες σχετικά ήρεμη, αλλά συγκρούσεις παρατηρούνται καθημερινά στα άλλα σημεία της πόλης.