Η Google δημιούργησε και θα λειτουργήσει τα Interactive Holiday Pop-Up Shops όπου μπορεί ο καθένας να χαρεί το παιχνίδι με το χιόνι μέσα στα καταστήματα της εταιρείας.
Πρόκειται για τα “Winter Wonderlabs” όπου οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν την εμπειρία των Nexus 7, Chromecast και των Chromebooks λίγο πριν την περίοδο των διακοπών.
Τα καταστήματα της Google θα γεμίσουν με “χιονοσφαίρες” γεμάτες χιόνι όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα βίντεο με τους εαυτούς τους πρωταγωνιστές, όπου και θα παίζουν με πραγματικό χιόνι.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν μία βόλτα στα μαγαζιά της Google στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, το Σακραμέντο, της Ουάσιγκτον, το Νιου Τζέρσεϊ κ.α για μια μοναδική εμπειρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες εντός ολίγου θα είναι διαθέσιμα και για τα γυαλιά της Google Glass.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.