Ένα ακόμα βίντεο “teaser”  παρουσίασε η Google για να διαφημίσει τα “μαγικά” γυαλιά της, στο πιο φουτουριστικό project που έχει λανσάρει μέχρι σήμερα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2013.

Στο βίντεο, διάρκειας 2 λεπτών, η εταιρεία θέλει να δείξει πως νιώθει κάποιος όταν φοράει τα Google Glass. Στο οπτικό πεδίο του χρήστη εμφανίζεται μια μικρή οθόνη που μπορεί να προβάλει εικόνες, μηνύματα, μεταφράσεις, χαρτογραφημένες πληροφορίες ενώ δίνει τη δυνατότητα και για βίντεο κλήσεις. 

Φορώντας τα γυαλιά, η λήψη μιας φωτογραφίας ή η εγγραφή βίντεο είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να πει τι θέλει. Το ίδιο ισχύει και για την περιήγησή του στο Διαδίκτυο, την αναζήτηση πληροφοριών για την κίνηση στο δρόμο μέχρι και την μετάφραση μια λέξης σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Αν και μένει να αποδειχθεί το πόσο χρήσιμα θα είναι στην καθημερινότητα των καταναλωτών, οι δυνατότητές τους είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Εντυπωσιακή βέβαια και η τιμή τους καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κοστίζουν 1.500 δολάρια!

Δείτε, κάνοντας κλικ εδώ, το βίντεο της Google για το Google Glass.