Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Συνομολία του φιλοκυβερνητικού Habertürk, με τον Τούρκο πρωθυπουργό είδε το φως της δημοσιότητας, στην οποία το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζητά να «κοπεί» η απευθείας μετάδοση ομιλίας πολιτικού του αντιπάλου και να αλλοιωθούν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης.

Πόκειται για τρεις τηλεφωνικές συνομιλίες του Ερντογάν με τον Φατίχ Σαράτς, πρόεδρο του ομίλου ΜΜΕ Habertürk, ο οποίος ελέγχει την ομώνυμη εφημερίδα και το ομώνυμο κανάλι, τις οποίες αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο Halk TV.

Μάλιστα ο Σαράτς δέχεται την παρατήρηση και τηλεφωνεί στον υπεύθυνο προγράμματος του καναλιού, ο οποίος διακόπτει τη μετάδοση.

Μετά τη διακοπή ο Σαράτς συνομιλεί τηλεφωνικά με τον γιο του τούρκου πρωθυπουργού, Μπιλάλ Ερντογάν για να τον ενημερώσει ότι διεκόπη η μετάδοση.