Διεθνή

Φόνος στην Google: Ιερόδουλη πολυτελείας σκότωσε στέλεχος μέσα στο σκάφος του

  • newsroom


Μία παράξενη ιστορία συγκλονίζει την Google. Ιερόδουλη πολυτελείας συνελήφθη, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε στέλεχος της εταιρείας στο γιοτ του.

Μία παράξενη ιστορία συγκλονίζει την Google. Ιερόδουλη πολυτελείας συνελήφθη, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε στέλεχος της εταιρείας στο γιοτ του. Αφότου του έκανε ένεση ηρωίνης, τον άφησε να πεθάνει αβοήθητος από υπερβολική δόση, ενώ απολάμβανε το κρασί της, λέει η αστυνομία.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σκάφους δείχνει την 26χρονη ύποπτη, Alix Tichelman, να συγκεντρώνει τα πράγματά της -μεταξύ αυτών την ηρωίνη και τις σύριγγες- να περνά πάνω από το σώμα του 51χρονου θύματος ώστε να απολαύσει ανενόχλητη το υπόλοιπο από το ποτήρι του κρασιού της. Στη συνέχεια, κατέβασε τα στόρια και έφυγε από το σκάφος.

Οι αρχές λένε ότι η Tichelman δεν έδωσε τις πρώτες βοήθειες και δεν κάλεσε ασθενοφόρο. Το πτώμα του στελέχους της Google ανακαλύφθηκε το επόμενο πρωινό, από τον καπετάνιο του σκάφους.

“Δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για αυτόν. Προσπαθούσε απλά να καλύψει τα ίχνη της”, αναφέρει η αστυνομία.

Η Tichelman συνελήφθη αφότου αστυνομικός υποδύθηκε τον πελάτη, και συμφώνησε να πληρώσει πάνω από 1.000 δολάρια για ένα ραντεβού μαζί της.