Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Του Μηνά Τσαμόπουλου

Κάθετα αντίθετος στην κατασκευή λιμένος κρουαζιέρας στο Δέλτα Φαλήρου είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ ΑΕ, Γιώργος Ανωμερίτης, αφού έχουν εγκριθεί έργα για κατασκευή προβλητών που θα εξυπηρετούν μεγάλα κρουαζιερόπλοια στον Πειραιά.

Στο πλευρό του τάσσονται, για τους δικούς τους λόγους, οι δήμοι που έχουν πρόσβαση  στην παραλία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας επί του θέματος της Ανάπλασης του Παραλιακού Μετώπου του Φαληρικού Δέλτα με ανακοίνωσή του επανέλαβε «την αντίθεσή του σε κάθε σχέδιο δημιουργίας χώρων και υποδομών για τον ελλιμενισμό κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής στην παραλία των Τζιτζιφιών».

Για το ίδιο θέμα είχε εκδοθεί και πριν από δύο μήνες όμοια απόφαση. Ο Δήμος Καλλιθέας είναι ο δεύτερος σε μέγεθος δήμος του λεκανοπεδίου.

Επίσης, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, με αφορμή το θέμα Ανάπλασης του Παραλιακού Μετώπου του Φαληρικού Δέλτα αναφέρει ότι: «εκφράζουμε την αντίθεση μας στα σενάρια για δημιουργία λιμένος κρουαζιέρας στην περιοχή μας (Δέλτα Φαλήρου)».