Απόπειρα νέας επίθεσης σημειώθηκε νωρίτερα, όπως μετέδωσε η Jerusalem Post, στο διυλιστήριο Ras Tanura της Saudi Aramco στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου Άμυνας της χώρας. Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε διάστημα δύο ημερών.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σαουδαραβικού υπουργείου Άμυνας, η επίθεση πραγματοποιήθηκε με drone, ωστόσο δεν προκλήθηκαν ζημιές στις εγκαταστάσεις του διυλιστηρίου.
Δορυφορικές εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν δείχνουν πυροσβεστικές προσπάθειες για τον έλεγχο φωτιάς και καπνού να υψώνεται από το συγκρότημα του διυλιστηρίου στο Ras Tanura, σε ένα σκηνικό που συνδέεται με την ευρύτερη κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών, Ισραήλ και Ιράν στη Μέση Ανατολή.
Διαβάστε ακόμη
Η Minerva Marine παρέλαβε το ελληνικής σημαίας νεότευκτο LNGC «Minerva Eleonora»
Ματαιώνεται η εξαγορά της Novibet από την Allwyn
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.