Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης θα περπατήσει μια έφηβη από την Ινδία, η οποία το 2014 δέχτηκε επίθεση με οξύ που παραμόρφωσε για πάντα το πρόσωπό της.

Η Reshma Bano, που μένει στη Βομβάη απ’ όταν γεννήθηκε, παραμορφώθηκε κι έχασε το αριστερό της μάτι, μετά από επίθεση που δέχτηκε η ίδια και η αδερφή της από τον γαμπρό της.

rasma.jpg

resma_prin.jpg

H Reshma πριν την επίθεση

Στις 19 Μαϊου 2014 η Reshma πήγαινε να δώσει εξετάσεις μαζί με την αδερφή της η οποία είχε αφήσει τον άνδρα της, που την κακοποιούσε σωματικά. Αυτός όμως τις περίμενε και τους επιτέθηκε με βιτριόλι. Στην προσπάθειά της να προστατεύσει την αδερφή της, η Reshma δέχτηκε το οξύ στο πρόσωπο, ενώ η αδερφή της στο χέρι.

Η Reshma, που πλέον εργάζεται ως beauty blogger, υποβλήθηκε σε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις και χειρουργεία τους επόμενους εννέα μήνες.

Η εμφάνισή της στην πασαρέλα αποτελεί μέρος της προσπάθειας της ΜΚΟ «Make Love Not Scars» να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τα εκατοντάδες θύματα αυτών των επιθέσεων.

resma9.JPG

resm0.jpg

resma88.jpg

resma6.jpg