Διεθνή

Δεν φαντάζεστε γιατί η Κιμ Καρντάσιαν προσλαμβάνει μοντέλα!

  • newsroom


Τα μοντέλα πρέπει να διαθέτουν ακριβώς τις ίδιες αναλογίες με εκείνη

Η Κιμ Καρντάσιαν καταφέρνει πάντα να μας εκπλήσσει! Αυτήν τη φορά φαίνεται πως κατάφερε να δημιουργήσει ένα καινούργιο επάγγελμα: δοκιμαστής ρούχων!

Η διάσημη instagrammer και influencer, προσλαμβάνει μοντέλα που διαθέτουν ακριβώς τις ίδιες αναλογίες με εκείνη για να δοκιμάσουν την επόμενη «στολή» της και γενικώς να κάνουν δοκιμές των ρούχων της.

«Υπάρχουν κατάλληλα μοντέλα – έχουμε πάρει ανθρώπους που έχουν ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις με μένα και δοκιμάζουν όλα τα ρούχα, φωτογραφίζονται, κάνουν πρόβες για ώρες κάθε μέρα», εξηγεί η Κιμ στο People.

 

kim-kardashian9.jpg

Η Καρντάσιαν λέει ότι οι γυναίκες αυτές πληρώνονται για να δοκιμάζουν τα ρούχα που η ίδια θέλει να φορέσει ενώ προσθέτει πως κάποια στιγμή έγινε και μια γενική δοκιμή όλων των ρούχων στην ντουλάπα της από τα μοντέλα, ώστε να έχει η ίδια πλήρη εικόνα του τι έχει και πώς μπορεί να το φορέσει.

Η διαδικασία, λέει, είναι απλή: «Οι στιλιστές τραβάνε φωτογραφίες και στη συνέχεια τις στέλνουν σε μένα και έπειτα ό,τι μου αρέσει, θα το δοκιμάσω και θα είμαι σίγουρη ότι φαίνεται καλό. Κάνουν τη ζωή μου τόσο εύκολη!».

 

kim-body-3.jpg

Απόρρητο Απόρρητο