Έρευνα στα γραφεία της κινεζικής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Temu στην Τουρκία πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης οι τουρκικές αρχές ανταγωνισμού, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Reuters.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Temu, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αρμόδιες Aρχές προχώρησαν στην κατάσχεση φορητών υπολογιστών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών από τα γραφεία της εταιρείας. Όπως τόνισε, η πλατφόρμα σκοπεύει να συνεργαστεί πλήρως με τις τουρκικές αρχές στο πλαίσιο της έρευνας.
«Θα συνεργαστούμε πλήρως με τις τουρκικές Αρχές», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το αντικείμενο της έρευνας.
Η τουρκική αρχή ανταγωνισμού δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα για σχολιασμό της υπόθεσης.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά την έφοδο που πραγματοποίησαν ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές στα ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία της Temu στο Δουβλίνο, στο πλαίσιο ερευνών της Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με ενδεχόμενες αθέμιτες κρατικές επιδοτήσεις από την Κίνα.
Διαβάστε ακόμη
Σε λειτουργία το Κεντρικό Μητρώο Πιστώσεων: Δάνεια, χρέη και ιστορικό κακοπληρωτών με ένα κλικ
Hellenic Train: Γρήγορα τρένα, αργό δίκτυο – Γιατί η υποδομή θα κρίνει το μέλλον του σιδηροδρόμου
Το ισχυρό «αποτύπωμα» των Ελλήνων leaders της Τεχνητής Νοημοσύνης στην αγορά
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.