O Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος έγινε γνωστός όταν αποκάλυψε τα μυστικά προγράμματα κατασκοπείας των ΗΠΑ, έκανε την Τρίτη εντυπωσιακή είσοδο στο Twitter, όπου ο πρώτος λογαριασμός που αποφάσισε να ακολουθήσει ήταν εκείνος της… Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA).
“Με ακούτε τώρα; (Can you hear me now?)” έγραψε στο πρώτο μήνυμα που ανήρτησε γύρω στις 19.00 ώρα Ελλάδας το οποίο αναπαρήχθη πολύ σύντομα δεκάδες χιλιάδες φορές, σε διάστημα μιας ώρας 25.000 φορές.
Τον λογαριασμό του, @Snowden, λίγα λεπτά μετά την εμφάνισή του, τον ακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες.
“Στο παρελθόν εργαζόμουν για την κυβέρνηση. Τώρα, εργάζομαι για το κοινό” εξήγησε στο Twitter, ο Σνόουντεν που δηλώνει ότι είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος “Freedom of the press”

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.