search icon

Διεθνή

Freedom: Το superyacht των 14 εκατ. δολ. του Ρομπέρτο Καβάλι

Το 2019, το υπερπολυτελές γιοτ κέρδισε πρώτη θέση στα βραβεία καλύτερης γενικής διαρρύθμισης και καλύτερου εξωτερικού στιλ στα Boat International Design & Innovation Awards

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής, Ρομπέρτο Καβάλι, με περιουσία που αγγίζει τα 500 εκατομμύρια δολάρια, διαθέτει υπερπολυτελή ακίνητα, ακριβά αυτοκίνητα καθώς και μια σπάνια συλλογή έργων τέχνης.

Πρόσφατα μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το therichest, προχώρησε στην αγορά ενός superyacht αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Το πολυτελές γιοτ με την ονομασία Freedom αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό κομψότητας, στυλ και άνεσης. Το σκάφος μήκους 28 μέτρων διαθέτει δύο κουζίνες, μια εσωτερική και μία εξωτερική, σαλόνια, κρεβατοκάμαρες καθώς και δικό του γκαράζ.

Ένα βραβευμένο Superyacht

Ενώ τα αρχικά σχέδια του Freedom παρουσιάζαν εκτεταμένες γραμμές και δομές, χρειάστηκαν πολλές επαναλήψεις για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα του κομψού γιοτ. Ο μοναδικός σχεδιασμός του Freedom, στάθηκε ικανός προκειμένου να κερδίσει την πρώτη θέση στα βραβεία καλύτερης γενικής διαρρύθμισης και καλύτερου εξωτερικού στιλ στα Boat International Design & Innovation Awards για το έτος 2019.

 

Διαβάστε ακόμη:  

Αποκάλυψη: Φορτιστές made in Greece – Κατασκευάζονται στη Μάνδρα Αττικής  

Οικογένεια Αγούδημου: Άλλαξε χέρια η μεζονέτα στη Βουλιαγμένη – Ποια ακίνητα ακολουθούν   

Οι ξένες αεροπορικές – εκτός Ryanair – επενδύουν στον προορισμό Αθήνα 

Exit mobile version