Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροπροστασίας, στην Παντζάμπ της Ινδίας, ενώ εκφράζονται φόβοι πως υπάρχουν και 50 εγκλωβισμένοι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, ώστε προκλήθηκαν ζημιές σε τζάμια κτιρίων, σε απόσταση 1 χιλιομέτρου. Από την έκρηξη, καταστράφηκαν επίσης ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή.

Η δομή, στην οποία στεγαζόταν το εργοστάσιο, είχε συνολικά τρεις ορόφους, που κατέρρευσαν μετά την έκρηξη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 4 μ.μ. (τοπική ώρα) στο εργοστάσιο που βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή.

Οι τοπικές ομάδες για την Αντιμετώπιση Καταστροφών και η Κρατική Υπηρεσία για την Αντιμετώπιση Καταστροφών (SDRF) επιχειρούν στο σημείο, στην προσπάθεια εύρεσης και απεγκλωβισμού επιζώντων.