Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Ένα αξέχαστο πάρτι-έκπληξη, διοργάνωσε η Kim Kardashian προς τιμήν του συζύγου της, Kanye West για τα 38α γενέθλιά του, την περασμένη Δευτέρα.

Με δεμένα τα μάτια και χωρίς να ξέρει που πηγαίνει ο Kanye οδηγήθηκε στο Staples Center, το σπίτι των Λος Άντζελες Λέικερς, το οποίο είχε νοικιάσει η Kardashian έναντι 110.000 δολαρίων!

z1

Πολλοί παίκτες του NBA και διάσημοι φίλοι του Kanye, ήταν παρόντες για να παίξουν σε ένα παιχνίδι «Ανατολής εναντίον Δύσης», συμπεριλαμβανομένων των αστεριών του μπάσκετ James Harden, Russell Westbrook και John Wall, καθώς των μουσικών Tyga, Justin Bieber, και Pusha Τ.

z2

Αλλά αυτό δεν ήταν ένα συνηθισμένο παιχνίδι μπάσκετ! Ο John Legend ήταν σε ετοιμότητα για να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο.

z3

Το τρόπαιο ήταν η τούρτα και την μουσική επιμέλεια είχε αναλάβει ο DJ, A-Trak.

Η Kim προσέλαβε ακόμη και μαζορέτες των Λέικερς για να ψυχαγωγούν τους παίχτες ενώ έπαιζαν και είχε μέχρι και πραγματικούς διαιτητές του ΝΒΑ!

z4

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διάσημες αδερφές της.

z5

z6

Ακόμη και το Jumbotron ήταν αφιερωμένο στον Kanye.

z7

Τελικά, η ομάδα της Δύσης νίκησε την ομάδα της Ανατολής.

z8