Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Οικονομική κρίση και ανέχεια χτύπησε τους Άφρικαανς της Νότιας Αφρικής, όπου 80 παραγκουπόλεις λευκών να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην χώρα.

Οι συγκεκριμένοι κάτοικοι, κυρίως ανειδίκευτοι εργάτες, ζουν με ελάχιστο φαγητό και χωρίς τρεχούμενο νερό, αφού όπως υποστηρίζουν βρέθηκαν στο περιθώριο μετά την πτώση του Apartheid.

afrikaans_2.PNG

Όπως λένε χαρακτηριστικά οι νόμοι του Κοινοβουλίου ευνοούν τους μαύρους και όχι αυτούς στον τομέα της εύρεσης εργασίας.

afrikaans_3.PNG

Πάνω από 400.000 λευκοί Νοτιοαφρικανοί πιστεύεται ότι ζουν σε συνθήκες φτώχειας, με λιγότερα από 30 δολάρια το μήνα, σε μία χώρα 50 εκατ.

afrikaans_4.PNG

“Είναι σχεδόν αδύνατο να βρουν δουλειά, αφού όποιος διαβάζει στην αίτηση τους ότι ζουν σε καταπατημένη έκταση δεν τους δέχεται “, αναφέρει η Leigh Du Preez, του South African Family Relief Project (SAFRP).

afrikaans_5.PNG

afrikaans_6.PNG

afrikaans_7.PNG

afrikaans_8.PNG

afrikaans_9.PNG