Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Δεν είναι μόνο ο καλύτερος μποξέρ του κόσμου, Floyd Mayweather που θέλει να κερδίσει την Ronda Rousey, την πιο δυνατή γυναίκα του κόσμου.

Σε συνέντευξή του ο πρώην παλαιστής Tank Abbott κάλεσε σε πάλη την Rousey, λέγοντας μάλιστα ότι επειδή αυτή είναι κορίτσι, αυτό μπορεί κάποιος να το δει συναισθηματικά.

tank_1.jpg

Ο 50χρονος, πρώην παλαιστής, βάρους 115 κιλών, που κατά την καριέρα του στο πρωτάθλημα πάλης είχε τερματίσει από την 8η έως την 10η θέση, έκανε σαφές ότι η Rousey δεν θα είχε καμία τύχη απέναντί του.

ronda_2.JPG

“Δεν με νοιάζει αν είναι γυναίκα. Θα πάλευα με οποιαδήποτε γυναίκα στην Γη δωρεάν”, αναφέρει ο ίδιος ενώ όπως σημειώνει αν την κερδίσει αυτή θα πρέπει να του φτιάξει ένα σάντουιτς.

Αν βέβαια τον κερδίσει τότε αυτός υποσχέθηκε ότι θα της δώσει το ποσό των 100.000 δολαρίων.

tank_ronda.JPG

“Δεν μπορείς να είσαι σαν τραβεστί. Γεννήθηκες γυναίκα και πρέπει να είσαι γυναίκα”, τόνισε, αναφορικά με την καλύτερη (και πολύ γυμνασμένη) γυναίκα παλαιστή.

Πάντως η Rousey έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν θα αγωνιστεί ποτέ εναντίον ενός άνδρας, μη θέλοντας να καλλιεργήσει την βία στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων.