Σε συμφωνία πολύχρονης συνεργασίας κατέληξε η αμερικανική Delta Airlines με τον επτά φορές πρωταθλητή του αμερικανικού φούντμπολ και γνωστό για τις επιχειρηματικές του κινήσεις, Τομ Μπρέιντι, ο οποίος θα αναλάβει στρατηγικός σύμβουλος της εταιρείας.

Από τη θέση αυτή ο Μπρέιντι θα ενεργοποιηθεί σε στρατηγικές πρωτοβουλίες της Delta σε συνεργασία με το προσωπικό της, τους καταναλωτές και βασικούς μετόχους για την περαιτέρω ανάπτυξης της και τη βελτίωση της απόδοσης της.

Μάλιστα, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε project marketing δεδομένης της αναγνωρισιμότητας και απήχησης του 46χρονου Μπρέιντι.

H αμερικανική αεροπορική δεν ανακοίνωσε τις οικονομικές απολαβές του πρώην συζύγου του σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν, που μετά την απόσυρση του από τον αθλητισμό διαπρέπει στον επιχειρηματικό τομέα.

Ο Μπρέιντι έχει υπογράψει ένα «χρυσό» δεκαετές συμβόλαιο με το Fox Sports για να συμμετέχει στον σχολιασμό αγώνων, ενώ έχει προχωρήσει σε διάφορες επενδύσεις, μεταξύ άλλων, αποκτώντας μετοχικό μερίδιο στην ομάδα Las Vegas Aces. Επίσης, έχει πολύ μεγάλη παρουσία σε διαφημιστικά σποτ.

Στις αμφιλεγόμενες κινήσεις του περιλαμβάνεται η στήριξη που παρείχε στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX, που κατέρρευσε πέρυσι, στο οποίο μάλιστα είχε αγοράσει μετοχές. Για το λόγο αυτό δε, είναι από τους celebrities που έχουν δεχτεί αγωγές για τη στήριξη του στα crypto και το «αμαρτωλό» FTX.

Διαβάστε ακόμη

Τουρκία: Η… κωλοτούμπα Ερντογάν και το νέο τριετές οικονομικό όραμα του σουλτάνου (tweet+pic)

Έρχονται αυξήσεις στα διόδια – Νέα πρόταση από τις εταιρείες παραχώρησης για τις ανατιμήσεις

«Χρυσωρυχείο» ο Μέσι για τους Αμερικάνους (γραφήματα)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ