Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

 

Ανακαινισμένο και πανέτοιμο να προσφέρει πολυτελείς παροχές στους επισκέπτες του, είναι το θαλάσσιο φρούριο του 19ου αιώνα στην Αγγλία.

Δεν είναι ένα κάστρο, αλλά είναι σίγουρα μοναδικό.

Είναι ένα βικτωριανής εποχής, θάλασσιο φρούριο, που είναι ήδη πλήρως ανακαινισμένο και διαμορφωμένο σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο που μπορεί να φιλοξενήσει 44 άτομα και αποτελεί και χώρο εκδηλώσεων.

Το θαλάσσιο αυτό φρούριο, βρίσκεται στη μέση της θάλασσας και έχει μια καταπληκτική θέα 360 μοιρών γύρω από τη θάλασσα και τα νησιά.

Και αν η θέα δεν σας εντυπωσιάζει, υπάρχει το «Lazer Battle Arena», μίνι γκολφ, τζακούζι, εγκαταστάσεις σπα, ένα μπαρ σε στυλ καμπαρέ, καταστήματα και εστιατόρια!

Καλώς ήρθατε στο θαλάσσιο φρούριο No Man’s Land Fort.

Welcome to No Man's Land Fort, an sea fort built in the middle of The Solent straight.

Χτίστηκε μεταξύ 1867 και 1880 για να υπερασπιστεί το νησί Πόρτσμουθ από ύποπτη γαλλική εισβολή. Το φρούριο απέχει περίπου δύο ώρες από το κεντρικό Λονδίνο.

It was built between 1867 and 1880 to defend the island city of Portsmouth from suspected French invasion. The fort is about a two hour drive from central London.

Το βικτωριανής εποχής, φρούριο έχει ανακαινιστεί πλήρως από το AmaZing Venues και χρησιμοποιείται ως ξενοδοχείο και χώρος εκδηλώσεων.

The Victorian-era fort has been completely refurbished by AmaZing Venues for use as a hotel and reception venue.

Δείτε τη θέα!

Just look at that view!

Υπάρχουν 23 πολυτελείς σουίτες στο φρούριο, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν 44 επισκέπτες. Η τιμή κυμαίνεται από 672 δολάρια το μήνα για αυτό το δωμάτιο…

There are 23 luxury bedroom suites around the fort, which sleeps 44, ranging from $672 a month for this room ...

…έως 1.000 δολάρια τη νύχτα για τη Superior σουίτα…

... to $1,000 a night for the Superior Suite ...

Παρόμοια τιμή και για τη ρετιρέ σουίτα, η οποία έχει τέσσερα επίπεδα και ένα γυάλινο δάπεδο.

... and the similarly priced penthouse Lighthouse Suite, which has four levels and a glass floor.

Όλες οι σουίτες έχουν ανακαινιστεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές ενός πολυτελέστατου ξενοδοχείου.

All the suites have been renovated to the highest luxury hotel standards.

Δύο τεράστια ελικοδρόμια για την άφιξη των επισκεπτών…

Two huge helipads on the fort's roof shuttle guests from the mainland.

…οι οποίοι μπορούν να φτάσουν και με ταχύπλοο.

They can also arrive by speedboat.

Όταν το φρούριο ανοίγει την άνοιξη, μπορείτε να νοικιάσετε μια σουίτα ή ολόκληρο το φρούριο για μια ιδιωτική εκδήλωση.

Once the fort opens this spring, you can rent a suite on a nightly basis – or the entire fort for a private event.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να απολαύσετε τις ανέσεις που προσφέρονται, όπως το LaZer Battle Arena, θάλασσιο μίνι γκολφ, τζακούζι, εγκαταστάσεις σπα, μπαρ σε στυλ καμπαρέ, καταστήματα και εστιατόρια.

No matter your choice, you'll also get to enjoy on-site amenities, such as the LaZer Battle Arena, sea mini golf, hot tubs, fire pits, spa facilities, a cabaret-style bar, shops, and restaurants.