Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του, για να μην πληρώσει ούτε ευρώ για τη δεύτερη βαλίτσα του, ήταν ένας επιβάτης της Ryanair.

Oι νέες χρεώσεις της αεροπορικής εταιρείας στις χειραποσκευές, έχουν δυσαρεστήσει το επιβατικό κοινό, όμως ένας 30χρονος Βρετανός βρήκε τον τρόπο να ταξιδεύει με την εταιρία χωρίς να πληρώνει έξτρα για τις αποσκευές του.

Ο Λι Τσιμίνο έραψε στην εσωτερική πλευρά του μπουφάν του όλα όσα του χρειάζονταν για διήμερες διακοπές του και τα οποία σε διαφορετική περίπτωση έπρεπε να αποθηκεύσει σε βαλίτσα.

 IMG_1379.jpeg

Ο ίδιος περιγράφει στο βίντεο χιουμοριστικά την προσπάθειά του να ξεφύγει από τις χρεώσεις της αεροπορικής, τελικά όμως πραγματικά καταφέρνει να επιβιβαστεί φορώντας το παραγεμισμένο μπουφάν του.

Πώς κατάφερε ένας επιβάτης αεροπλάνου να μην πληρώσει για τις αποσκευές!