Τα ηνία της βρετανικής Vogue αναλαμβάνει η Τσιόμα Νντάντι στην θέση του Εντουαρντ Εννινφουλ, σε έναν από τους πιο ισχυρούς ρόλους στον κόσμο της μόδας.

Η Ννάντι θα έχει πλέον την επίβλεψη του περιοδικού, με προϊστάμενη της την Αννα Γουίντουρ αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue και επικεφαλής του περιεχομένου όλων των εκδόσεων του εκδοτικού ομίλου Condé Nast.

H γεννημένη στο Λονδίνο Ννάντι, είναι σήμερα συντάκτρια στην ψηφιακή της αμερικανικής Vogue και θεωρούνταν μια από τις πλέον έμπιστες συνεργάτιδες της Γουίντουρ.

Η Ννάντι ξεκίνησε την καριέρα της από το ρεπορτάζ του περιοδικού Evening Standard στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτού μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για δουλέψει στο Trace. Στη συνέχεια εργάστηκε στο περιοδικό Fader πριν ενταχθεί στη Vogue το 2010.

Ο Εννινφουλ, δήλωσε τον Ιούνιο ότι θα αποχωρήσει μετά την έκδοση του Μαρτίου 2024, αλλά θα παραμείνει ως σύμβουλος έκδοσης του ομίλου περιοδικών, προκαλώντας εικασίες για το ποιος θα τον αντικαταστήσει, όπως μεταδίδει ο Guardian.

Υπό τον Εννινφουλ, η British Vogue έγινε ένα πιο ποικιλόμορφο και εκλεκτικό περιοδικό που υπερασπίστηκε τα plus-size και τα transgender μοντέλα και παρουσίασε διασημότητες όπως η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Εννινφουλ θεωρούνταν εδώ και καιρό ως πιθανός διάδοχος της Γουίντουρ, η οποία ωστόσο, δεν δείχνει διάθεσης από το περιοδικό στο οποίο βρίσκεται πάνω από 30 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Στεγαστικά δάνεια: Η πάταξη της φοροδιαφυγής «κλειδί» για θετικό ρυθμό πιστωτικής επέκτασης 

«Λουκέτο» στο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ευρώπης – Φόβοι για νέο άλμα στο ντίζελ

Eurostat: Πόσες ώρες την εβδομάδα δουλεύουν οι Ευρωπαίοι – Η θέση των Ελλήνων (χάρτης)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ