search icon

Εργασιακά

ΟΑΕΔ-Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Πότε σταματούν οι αιτήσεις για 121 προσλήψεις

Λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στις 4 Αυγούστου 2021 - Ποια είναι τα κύρια προσόντα των υποψηφίων

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στις 26 Ιουλίου, για την πρόσληψη συνολικά 121 ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών σταθμών του ΟΑΕΔ του σχολικού έτους 2021-2022.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 4 Αυγούστου. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/aitese-proslepses-stous-brephonepiakous-stathmous-tou-oaed

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Η αίτηση συμμετοχής πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Οι 121 θέσεις προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του ΟΑΕΔ κατανέμονται ως εξής:

Σημειώνεται ότι, η επί μέρους κατανομή των ατόμων, εντός εκάστου νομού, αναγράφεται στην οικεία ανακοίνωση (ΣΟΧ 1/2021) που είναι αναρτημένη στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μόνο μία αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Μετά την κατάρτιση των πινάκων ο ΟΑΕΔ θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε 20 ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στα καταστήματα και στο oaed.gr, τους οποίους πρέπει να αποστείλει άμεσα για έλεγχο στο ΑΣΕΠ.

Ποια είναι τα κύρια προσόντα των υποψηφίων

Επισημαίνεται ότι οι κάτοχοι πτυχίων Βασικής Εκπαίδευσης του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) του τμήματος του β.δ. 151/1971 (ΦΕΚ 52Α’) Μαγειρικής Τέχνης διετούς κύκλου σπουδών υποχρεούνται να προσκομίσουν και απολυτήριο τίτλο τουλάχιστον Γ’ Γυμνασίου.

* Για τους κωδικούς των θέσεων: 105, 111, 118, 124, 135, 138, 143, 147, 151, 154, 158, 164 δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 2527/1997).

Διαβάστε ακόμη

Eπιδότηση παγίων δαπανών: Άνοιξε η πλατφόρμα «MyBusinessSupport» για αιτήσεις 

Κατώτατος μισθός: Αυτά είναι τα επιδόματα του ΟΑΕΔ που αυξάνονται (vid) 

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι ιδιοκτήτες θα έχουν φέτος μείωση ή απαλλαγή

Exit mobile version