Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Coca Cola, Εθνική, και Alpha Bank βρίσκονται στην πρώτη τριάδα των κεφαλαιοποιήσεων στην Οδό Αθηνών, ενώ στην τέταρτη θέση ακολουθεί ο ΟΤΕ – του οποίου η κεφαλαιοποίηση διαμορφώνεται χαμηλότερα έναντι των θεμελιωδών μεγεθών του.

Σήμερα, με πτώση 1,73% (19,3 ευρώ) στην μετοχή της, η Coca- Cola έχει αποτίμηση 7,07 δισ. ευρώ, ενώ η Εθνική είναι δεύτερη στα 4,17 δισ. ευρώ με την μετοχή στα 1,19 αμετάβλητη.

Με πτώση 0,69% η Alpha Βank στα 0,309 και αποτίμηση 3,93 δισ. ευρώ.

Στην τέταρτη θέση ο ΟΤΕ με κεφαλαιοποίηση 3,92 δισ. ευρώ. Στην πέμπτη θέση ο ΟΠΑΠ με 2,79 δισ. ευρώ στα 8,58 ευρώ με τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών (για τις μη τραπεζικές μετοχές). Σε χαμηλότερα επίπεδα διαμορφώνεται και η κεφαλαιοποίηση του οργανισμού.

Στην έκτη θέση η Τράπεζα Πειραιώς με κεφαλαιοποίηση 2,56 δισ. ευρώ, (η οποία επίσης βρίσκεται χαμηλότερα βάσει των μεγεθών της) στην έβδομη η Eurobank με 2 δισ. ευρώ. Αποτίμηση 1,72 δισ. ευρώ για τον Τιτάνα, 1,69 δισ. ευρώ για την Folli – Follie και 1,35 δισ. ευρω για τα Ελληνικά Πετρέλαια.

ΔΗ.ΠΑΦ