Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2016 θα προτείνει η εταιρεία Στέλιος Κανάκης στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου, όπως αναφέρει στο Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2017.

Παράλλα, ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα 2016, την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 μετά το πέρας της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ωστόσο, η εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους, ποσού 0,07 ευρώ ανά μετοχή. Σε περίπτωση λήψεως τέτοιας αποφάσεως περί επιστροφής κεφαλαίου, οι ημερομηνίες αποκοπής, προσδιορισμού δικαιούχων επιστροφής κεφαλαίου και έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου, οι οποίες θα προσδιορισθούν με βάση το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, καθώς και το τελικό ύψος του ποσού της επιστροφής, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.